Özkan
18 Ağustos 2024 14:35

EDreams'dan Skyscanner üzerinden Almanya'daki yeğenim adına ve onun bilgileriyle araç kiraladım. Kiralama bedelinin tamamını kendi kredi kartım ile sistem üzerinden ödedim. Aracı teslim alacağımız gün Ziraatfilo'nun İzmir A**** M******* Havaalanı'ndaki ofisine gittik, ancak asıl sürücü olan yeğenimin kredi kartı olmadığı için aracı teslim etmediler ve müşteri hizmetleri kiralamamızı iptal etti. Sonrasında ödememi iade almam için günlerce girişimde bulundum ama asıl sürücünün kredi kartı olmadığı gerekçesiyle iade yapamayacaklarını, bunun sözleşmede yazdığını söylediler. Ben herhangi bir sözleşme imzalamadığımı, onay vermediğimi söylememe rağmen kabul etmediler. Ben, asıl sürücü adına olmayan kredi kartından ödemeyi neden kabul ettiniz o halde dememe rağmen durum değişmedi. EDreams hem arabayı teslim etmeyip randevuyu iptal etti hem de peşin olarak aldığı kiralama bedelini iade etmedi. EDreams'dan araba kiralarken bir daha düşünmeniz ve benzer bir durum yaşamamanız adına bilgilendirmek istedim.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 18:03
Green Motion Akbank Axess Card

Europcar Teslim Edilmeyen Araç İçin Haksız İptal Ücreti Kesildi

24 Ağustos 2025 02:04
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
04 Mayıs 2024 09:15
EDreams Araç Kiralama - Teslim Edilmeyen Araç, İade Edilmeyen Ücret

19 Temmuz 2024 23:30
eDreams Araç Kiraladım Para İadesi
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
11 Nisan 2025 22:52