Ecostar Brülör 10 Ayda Sadece 2 Ay Çalışan Şofbenim İçin Çözüm Arıyorum

23 Mart 2024 16:19

10 ay önce aldığım şofben, 10 ay içerisinde sadece 2 ay çalıştı. Garantili aldığım Ecostar Ecodanse marka şofbene gelen servis, beynin değişmesi gerektiğini söyledi. Bir ay bekledim, beyin geldi ancak bozuk çıktı. Ortalama bir ay daha bekledikten sonra servisi aradım, 'Bizle ilgisi yok' dediler. Ana bayiyi aradım, sayım var, bilmem ne var bahaneleriyle oyaladılar. Tam bir haftaya yakın sürede parça geldi. Taktılar, ancak yine çalışmadı. Başka bir sorun olduğunu söylediler ve onu da çözdüler. İki gün sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Sonra yine geldiler, başka bir şey yaptılar ve sürekli sök tak işlemleriyle bu süreç oldukça uzadı. Şu an yine aynı durumdayım ve gene şikayet formu oluşturup gönderdim. Şofbenin yenisini talep ettim ana bayiden, onlar da servisin gelip talep oluşturmasını söyledi. Servisi aradım, 'Bilmiyoruz, öyle bir şeyi soralım, size dönelim' dediler. 3 gün bekledim, servisi tekrar aradım, 'Unuttuk, bir soralım' dediler. Aynı gün öğleden sonra aradım, cevap vermediler. Sonra yine bayiyi aradım, mağdur olmama rağmen hala habersiz gibi davranarak 'Servisi arayalım' dediler. Cevap vermiyorlar. 'Ürünümü değiştirin, hakkımı ararım, şikayet ederim' dedim. Oradaki bayan sorumlu, 'Git istediğin yere şikayette bulun' dedi ve çok umursamaz şekilde davrandı. 'Size dönüş yapacağız' dediler ve hala dönüş sağlanmadı ne servisten ne de bayiden. Ortalama 8 aydır evimde doğru düzgün duş alamadım. Soğuk suyla duş aldım, 1 buçuk saat suyun akıp ısınmasını bekledim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Manolya sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 09:16
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş Spot Her Şey Bozuk

27 Haziran 2023 13:03
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Gemaş Havuz Teknolojisi Gemaş Marka Garanti Kapsamındaki Hiç Çalışmayan Havuz Motoru

17 Haziran 2024 13:12

22 Haziran 2024 14:02
Montajix Eksik Bilgi Veriyorlar Muhatap Yok
Ruhi sonuçtan hiç memnun değil

Gemaş Havuz Teknolojisi Satış Sonrası Destek Sorunları

06 Ağustos 2024 11:53