Ruhi sonuçtan hiç memnun değil

Gemaş Havuz Teknolojisi Satış Sonrası Destek Sorunları

06 Ağustos 2024 11:53

Kendi üretimleri olan havuz klor jeneratör ürününü 3 sene önce satın aldım. İlk sezon 2 ay düzgün kullanabildikten sonra ikinci sene adaptör hatası verdi.

Söz konusu sezon ürünü haziran ayının başında teknik servise gönderdim ancak bana 2 ay sonra, ağustos ayının sonunda, artık yüzme havuzuna gerek kalmadığı dönemde teslim ettiler. Dolayısıyla ürünü de test edememiş oldum.

Bir sonraki sene adaptörü takip eden nisan ayında test etmek istediğimde üründe arızalar çıktı. Servis sürecinin çok uzayacağını ve bir sezonu daha iptal edeceğini bildiğim için ürünü kendi elektronikçilerime tamir ettirmeyi başardım. Fakat ürün hatalar vermeye devam etti.

Mecburen elimizle servise götürdük. Tıpkı önceki sene olduğu gibi, 'sizi unutmuşuz' gibi profesyonel bir yanıtla karşılaştım. Sonra henüz 2 ay dışında hiçbir verim alamadığım ürüne 400 dolar tamir bedeli aldılar. Sıfıra yakın olan ürünü 2 ay sonra yine sezonun bitmesine yakın teslim alabildim ancak bilin ne oldu? Bana gönderdikleri ürün tabii ki çalışmadı.

Ardından tekrar sezonu kaçırmamak adına kendi imkanlarımla tamir ettirebildim ve şu an ürünü problemsiz kullanabiliyoruz. Bu süreç içerisinde fabrika ve yetkili servisler dahil her yeri defalarca aramama rağmen ne bir cevap alabildim ne de düzgün bir ilgi görebildim.

Kendileri neredeyse yanıltmaca seviyesinde bir deneyim yaşattılar bana. Hem zamanımı hem fazlaca paramı hem de keyfimi çaldılar.

Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Gemaş Havuz Teknolojisi Gemaş Marka Garanti Kapsamındaki Hiç Çalışmayan Havuz Motoru

17 Haziran 2024 13:12

21 Temmuz 2024 18:53
Gemaş Havuz Teknolojisi Gemaş Bodrum Teknik Servis Vermiyor.
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Mexxsun Dalgıç Pompa Arızası Sonrası Destek Ve Ücret İadesi Sorunu

Serdar
28 Temmuz 2025 19:21
mexxsun-dalgic-pompa-arizasi-sonrasi-destek-ve-ucret-iadesi-sorunu-3.jpg
mexxsun-dalgic-pompa-arizasi-sonrasi-destek-ve-ucret-iadesi-sorunu-2.jpg
mexxsun-dalgic-pompa-arizasi-sonrasi-destek-ve-ucret-iadesi-sorunu-1.pdf
Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 16:19
Superkim Pool Products Filtre Kazanı 3. Yılda Patladı Arkasında Durmadılar
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İnci Konteyner Sattığı Ürünle İlgili Eksikliklerini Gidermiyor.

20 Şubat 2024 22:58
İnci Konteyner Sattığı Ürünle İlgili Eksikliklerini Gidermiyor.