Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Ecos Mining Bulut Madencilikte Altıncı Çekim Talebimde Ret Yanıtı Aldım!

18 Aralık 2023 21:42

Ecos mining bulut madenciliği için toplamda 310 dolar yatırarak üç tane plan satın aldım. Beş defa 50'şer dolar çekim yaptım. Altıncı çekim talebimde ret yanıtı aldım. 'Elektrik faturası ödemeniz gerekiyor, bir yıllık 3000 dolar' dediler. Bu durum baştan belirtilmiş olsaydı, hiç işlem yapmazdım. Yatırdığım miktar 3000 dolar olsa bile, para çekip çekemeyeceğim kesin değil.

Yaşar

Değerli arkadaşlar, Ecos ve token Poket birlikte işlem yapılan bir platform. Başlangıçta 50 USD olarak yatırdığım parayı büyüterek 664 USD ye kadar yükselttim. Çekmek istediğimde rahatça çektim ve güven sağladılar. Daha sonra 2000 USD daha yatırdım iki ayrı hesap açarak. 30 günlük vade sonunda paramın miktarı 5500 USD ye ulaştı. 2500 USD yi çekmek istediğimde bu defa engel koydular. Bilgi işlem gücü yetmiyormuş 1809 USD daha yaptırabilirsen paramı çekeceğim söylendi. Hiç değilse 100 USD çekeyim diye hamle yaptım onu bile çekemedim. 1809 yatırsam da o paramı da çalacaklar eminim. Ve şimdi oradaki toplam 5000 USD ten fazla param orada takılı kaldı. Bunun resmi bir şikayet ve paramızı alabilme şansımız var mı? Emniyet adliye bu konuda ne yapar?

Bana ulaşirmısın

Huseyin

Durumda değişiklik var mı

Remzi

3000 dolar istiyorlar yatırmadım parayı

Besim sonuçtan hiç memnun değil

Ecos Mining Haksızlığı

27 Ekim 2023 13:18