Ebrar Bilgisayar, Penta Teknolojileri Ve Asus'un Üçlü Kara Oyunu

19 Temmuz 2023 11:27

Ebrar Bilgisayardan (İstanbul bilgisayar tekn. Elek. İnş. Ltd. Şti. ) Asus proart PA279CV marka 4K monitör aldım. Sıfır kapalı kutu içinde monitörüm geldi. Monitörün HDMI girişleri çalışmıyordu. Asus yetkili servis değişim kararı verdi. Ebrar Bilgisayar değişim raporunu aldıktan 20 gün sonra daha önce kullanılmış, kutusu açılmış ve kutusu hasarlı olan bir ürün gönderdiler.

Bu ürünü kargodan teslim almadım, iade ettim. Daha sonra hasarsız bir açılmamış kutulu bir ürün gönderdiler. Bu yeni gelen ürününde HDMI girişleri çalışmıyordu. Tekrar satıcı ile görüştüğümde ürünü tekrar servise göndermemi, yeniden rapor alıp, değişim isteyebileceğimi söylediler. Bende kendilerine bu ürünlerin serisinin ayıplı olduğunu, bu nedenle bir üst model göndermelerini söyledim, kabul etmediler.

Para iadesi isteyemiyorum çünkü ürün 2 ayda, dolar kuru yüzünden %30 zamlandı. Onlarda bunu bildiklerinden ellerinde olan ayıplı ürünleri müşterilerine dayatıyorlar. Yani Ebrar Bilgisayar ve onun distribütörü Penta teknolojileri, Asus fabrikasından çok düşük maliyetle aldıkları ürünleri, ( Bu arada asıl suçlu Asus benim için çoktan bitmiştir) kanunlardaki boşluktan yararlanarak, hasarsız orijinal ürün fiyatıyla halka dayatıyorlar. Hem Ebrar Bilgisayar'dan, Penta Teknolojileri'nden ve asıl suçlu Asus' tan şikayetçiyim.

Gökhan
Gökhan

Merhaba, bir gelişme var mı?

Ebrar Bilgisayar'da Yaşanan Teslimat Sorunu

11 Ocak 2024 19:23
Ebrar Bilgisayar'da Yaşanan Teslimat Sorunu
Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 16:50

02 Mayıs 2025 09:49