Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek İzmir Gaziemir Mağaza Müdürü Şaşkınlık Yarattı

Duygu
23 Temmuz 2024 22:48

23.07.2024 tarihinde İzmir Gaziemir Ebebek şubesinde alışveriş yaparken kızım (2 yaşında) yanımda asılı duran bebek süngerlerine dokundu. Dokunmasıyla mağaza personeli kızımı 'Yırtılır onlar' diyerek uyardı. Takdir edersiniz K* gözünün içine baktığınız bebeğiniz bir başkasından aniden kızar şekilde tepki alınca bebeğim korktu. Kızım yanımda olduğu için hiçbir tepki vermedim. Sonrasında bayanın yanına giderek bir daha benim çocuğumu uyarmaması gerektiğini, yanlış bir davranış sergilediğini, benim çocuğum dahil kimseye böyle bir tavır göstermemesi gerektiğini söylememe rağmen, 'Ben bu mağazanın müdürüyüm, böyle bir hakkım var' diyerek çıkıştı. Eğer bebeğim bir zarar verseydi bunu zaten telafi edeceğimi, haddinizi bilin dememe rağmen, 'Siz haddinizi bilin' diyerek herkesin içinde bağırmaya devam etmiştir. Personelin yaka kartında G**** K. ismi yer almaktaydı. İfade ettiğim gibi kendisi de 'Kendimi haklı görüyorum. Mağaza müdürüyüm, uyarırım' diyerek hem şaşkınlığa uğratmış hem de yakışmayan şekilde yaklaşmıştır. Her daim Ebebek'ten alışveriş yapan, aynı zamanda hissedarı da olan ben, bundan dolayı Ebebek mağaza müdürünü, böyle bir insanı müdür olarak çalıştıran bölge müdürü dahil sorumlu olan herkesi kınıyorum.

Gülsemin sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Saygısız Davranışı Ve Çocuklara Karşı Tutumu

Gülsemin
10 Ekim 2025 19:12

İsmail
26 Temmuz 2023 17:24
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Selen
08 Haziran 2024 10:15
Çınar sonuçtan hiç memnun değil

Çınar
20 Temmuz 2024 17:13
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek İnegöl Satış Temsilcisi Kötü Davranışı

Melike