Hacı
05 Şubat 2024 21:37

Çorum EasyCep AHL şubesinden 02.12.2023 de iPhone XS max model telefonu aldım. Aldığım günden itibaren telefona ekran koruyucu ve kılıf taktırdım. Yaklaşık 24 25 gün sonra ekranda yeşil renk hatası verdi ve bende corum şubesine götürerek üründe böyle bir hatanın olduğunu ve garantiye göndermek istediğimi belirttim. Şubede inceleme yapıp ekranın sol üst köşesinde kırık olduğunu belirttiler. Fakat ekranda herhangi bir darbe izi veya bir kırık yok. Garanti bize kullanıcı hatası diye geri dönüş yaptı benden ekranı değiştirmek adına 6.000 TL ücret istedi. Ekranın iç cam filmi kırık dediler. (Bende ekranının dışını kırmadan nasıl içini kırdım hiçbir darbe olmadan anlam veremiyorum). Bende bunu kabul etmeyerek telefona hiçbir işlem yapmadan geri göndermelerini ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirttim ve gerekli hukuki işlemlere başvurdum. Gerekirse bilirkişi tarafından telefonun incelenmesini talep ettim. Sonucunu bekliyorum. Not. Bu telefon çocuğumun hayaliydi onun hayalinin 24 günde son bulmasına müsaade etmeyeceğim elimden geldiğince...

06 Şubat 2024 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

Selahattin

İyi günler, ben de aynı sorunla garantiye göndermek istedim lakin bana da iç ekranda darbeye bağlı hasar olduğunu kullanıcı hatası olduğunu ve 5300 lira masraf çıktığını belirttiler. Ben de aynı şekilde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sorununuz halloldu mu acaba herhangi bir cevap geldi mi?

Ali sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep'ten Alınan İphone XS Max Cihazlarda Sürekli Ekran Sorunu Ve Yetersiz Destek

15 Haziran 08:18
Resul sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep iPhone 8'de Şarj ve Ekran Sorunu

Resul
05 Şubat 17:37
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki İphone XS Ekran Arızası İçin Yüksek Ücret Talebi Ve Mağduriyet

Cihan
15 Eylül 21:15
garanti-kapsamindaki-iphone-xs-ekran-arizasi-icin-yuksek-ucret-talebi-ve-magduriyet-1.jpg