Dyson V15 Submarine İs

Dyson V15 Submarine İs
Hiranur
18 Eylül 2024 19:23

6 Eylül'de satın aldığım Dyson Submarine modeli arızalı geldi. Silme başlığı takılmıyor, aparatı kapanmadığı için silemiyorum. Halı süpürme başlığı kendini kitliyor. Bataryası full şarj ile size 60 dakika kullanım ömrü sunarken 10 dakika maksimum kullanabiliyorum. Bu konuyu anlattım, ürünü gelip benden aldılar. Ürün 4-5 günlük idi. Ürünümü bana teslim ederken bir hasar olmadığını söylediler ve beni çileden çıkaran kısım ise ürünümü bana hasarlı yollamışlar. 30 bin TL para verdik. Helal etmiyorum. Hakkımı tekrar aradık, müşteri hizmetlerini aradık. İsterseniz servise gönderelim dediler. Dedim ki siz dalga mı geçiyorsunuz benimle? Ürün sıfır, ürün değişim talep etmeme rağmen kabukları soyuk bir şekilde yollamışlar. Ben bu kadar ürünün arkasında durmayan bir firma görmedim. Yazık.

19 Eylül 2024 12:57 (Şikayetten 17 saat sonra)

Nesrin sonuçtan çok memnun

Nesrin
08 Mayıs 12:25
"Çözüm sunduğunuz için teşekkür ederim"
Sinan sonuçtan memnun değil

Sinan
03 Nisan 2024 16:13

Ramazan
07 Kasım 2024 18:26
Dyson Başlık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Submarine İle Bitmeyen Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti

Emel