Ceyhan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 İlk Çalıştırmada Kendiliğinden Duruyor

04 Temmuz 2024 21:29

Dyson v12 absolute süpürgemizi çalıştırma düğmesine ilk bastığımızda kendiliğinden kapanıyor. Makine ısınana kadar bunu tekrar tekrar basmak zorunda kalıyoruz. Severek aldığımız cihazımızdan soğumak üzereyiz. Herkese tavsiye ediyoruz fakat böyle bir şey başımıza gelmesi üzücü oldu. Yardımınızı rica ederiz.

02 Ağustos 2024 19:56

09 Temmuz 2024 12:45 (Şikayetten 4 gün sonra)

11 Temmuz 2024 15:17

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

19 Temmuz 2024 13:46

02 Ağustos 2024 19:50

Herkese aynı yalanı yapıştır gönder 'bildiriminiz için teşekkür ederiz biz sizi aradık ulaşamadık' insanların sorunları var bir sürü para verip alıyoruz o da ne 1 sene olmuş üzerinde çizik dahi yok çalışırken kendiliğinden duruyor yazık şu verilen paraya ben Dyson markasını kaliteli zannediyordum ama ne yazık ki pişmanlık...

Engin
Engin

Dyson v11 2023 11. Ayda aldın 1 sene olmadı bende de aynı problem var makine çalışıyor sonra duruyor.

Ceyhan

Motara sıvı kaçtığı söylendi ve komple cihaz değişti 5600 TL hayırlısı olsun ( garantisi olsa dahi kullanıcı hatasıymış bilginize )

Dyson V12 Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor, Güvenilirlik Endişesi

Musa