20 Eylül 2024 18:192.177

4 ay önce aldığım renk farkı parası verdiğim Dyson gen5 detect prusya mavisi süpürgemin toz haznesi kısmı buğu yaptı puslu görüntüsü var. Müşteri hizmetleri kullanıma engel değil değişim sağlayamayacaklarını söylüyor. Bu kadar para verip aldığım ürün nasıl 4 ayda bu hale gelebiliyor biz bunu nasıl yapmış olabiliriz? Dyson müşterisinin arkasında durduğu için bu markayı tercih etmiştim ama yanılmışım. Ürün toz haznesinin değişmesini talep ediyorum! Bu paraya bu kalite çok yazık!

23 Eylül 2024 13:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

23 Eylül 2024 13:23

Kullanım kaynaklı olduğunu ve değiştiremeyeceklerini söylediler. Kullanım da bir hata yok ben ürünümün değişmesini istiyorum az bir para vermedim. Daha üst mercilere taşıyacağım bu konuyu bilginiz olsun! Çevremde ki kimseye de Dyson ı artık önermiyorum

23 Eylül 2024 16:19

Geri arayacaklarını söylediler arayan eden yok maalesef

25 Eylül 2024 09:39

Kullanıma engel olmadığını değiştiremeyeceklerini söylediler. Ürünleri kaliteliyse 4 ayda nasıl bu hale geldi. Fiyat performans ürünü değil ne yazık ki. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı da buradan bildirmek isterim.

31 Mart 2025 16:51

Benim de aynı şey başıma geldi 3 aylık ürün gen5 bakayım bir çözüm ararken şikayetinizi gördüm sonuç ne oldu acaba değişim yapmadılar mı

Eki aç

Dyson Süpürge Toz Haznesi

15 Eylül 2023 11:06958

20 gün önce aldığım süpürgemin toz haznesi buğudan görünmüyor, sebebi ne olabilir. Dyson'dan herhangi birine ulaşmadım, ...

Dyson Süpürge Toz Haznesi

Tümünü Gör
Dyson Kırık Başlığın Temin Etmek İstiyorum

Dyson KırıkBaşlığın Temin Etmek İstiyorum

Elif
Dyson Sorun Devam Etmesine Rağmen 4. Kez Garantiden Geri Yollandı!

Dyson Sorun DevamEtmesine Rağmen 4. Kez Garantiden Geri Yollandı!

Dyson Garanti Sürecinde Ücretli Destek Saçmalığı!

Dyson GarantiSürecinde Ücretli Destek Saçmalığı!

Ferdi
Dyson V8 Çalışmayan Süpürge