Gözde sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 18:19

4 ay önce aldığım renk farkı parası verdiğim Dyson gen5 detect prusya mavisi süpürgemin toz haznesi kısmı buğu yaptı puslu görüntüsü var. Müşteri hizmetleri kullanıma engel değil değişim sağlayamayacaklarını söylüyor. Bu kadar para verip aldığım ürün nasıl 4 ayda bu hale gelebiliyor biz bunu nasıl yapmış olabiliriz? Dyson müşterisinin arkasında durduğu için bu markayı tercih etmiştim ama yanılmışım. Ürün toz haznesinin değişmesini talep ediyorum! Bu paraya bu kalite çok yazık!

23 Eylül 2024 13:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

23 Eylül 2024 13:23

Kullanım kaynaklı olduğunu ve değiştiremeyeceklerini söylediler. Kullanım da bir hata yok ben ürünümün değişmesini istiyorum az bir para vermedim. Daha üst mercilere taşıyacağım bu konuyu bilginiz olsun! Çevremde ki kimseye de Dyson ı artık önermiyorum

23 Eylül 2024 16:19

Geri arayacaklarını söylediler arayan eden yok maalesef

25 Eylül 2024 09:39

Kullanıma engel olmadığını değiştiremeyeceklerini söylediler. Ürünleri kaliteliyse 4 ayda nasıl bu hale geldi. Fiyat performans ürünü değil ne yazık ki. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı da buradan bildirmek isterim.

Aysel
Aysel

Benim de aynı şey başıma geldi 3 aylık ürün gen5 bakayım bir çözüm ararken şikayetinizi gördüm sonuç ne oldu acaba değişim yapmadılar mı

Dyson Toz Haznesi Buğu Yaptı

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Toz Haznesi

Esra
15 Eylül 2023 11:06
Dyson Süpürge Toz Haznesi
Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Servisinden Hasarlı Dönüş: Güven Sarsıldı

Eymen