Selcen sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mobilya Aparatı Birden Kilitlendi Ya Da Kırıldı.

Dyson Mobilya Aparatı Birden Kilitlendi Ya Da Kırıldı.
28 Şubat 2024 11:33

Dyson V12 Absolute süpürgemin mobilya altı aparatı normal süpürürken aniden durdu. Kilitlenmiş gibi ancak internet üzerinde benzer şikayetlere baktığımda aparatın kırıldığını gördüm. Dyson'ı aradım fakat garanti kapsamına girmediğini belirttiler. İnternet, bu parçanın şikayetleriyle dolu. Beş aydır kullandığım süpürgenin bu kadar kısa sürede arızalanması üzücü. Zaten yüksek bir fiyat ödeyerek aldığımız için süpürgeye çok özen gösteriyoruz ve herhangi bir zorlama yapmıyoruz. Ancak mobilya altı aparatı bir anda kilitleniyor. Beş aylık süpürgemin mobilya altı aparatının tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli kurumlara başvuru yapacağım.

01 Mart 2024 11:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Mart 2024 11:45

Dyson ekibi benimle iletişime geçti. Ancak parçayı yenilemiyor ya da ücreti dahilinde tamir bile yaptırmıyor. 5 aydır kullandığım makinem benim için çöp oldu. Bel fıtığı olan annem için almıştım. Kadın mobilya aparatı olmadan süpüremiyor. Bir daha asla Dyson.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
15 Ekim 2024 08:53
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
30 Eylül 2024 15:07
Dyson Mobilya Altı Aparatı Arızası
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Rasim
14 Mayıs 2024 19:37
Dyson V12 Mobilya Altı Aparatı Arızası
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kudret
23 Şubat 2024 20:59