Dyson Mal Kalitesiz, Satış Sonrası Sorunlu

Adem
05 Temmuz 2024 09:59

Dyson v15 süpürgenin ara uzun borusu 4-5 aylık kullanım sonrası (yoğun kullanım olmamasına rağmen) birleşim yerlerinden gevşemeye başladı zamanla oynamaya ve içindeki plastiği de borunun içene doğru vermeye başladı makineyi düzgün de kullanamıyoruz.

1 ay önce aradık görüntülü görüşmeyle baktılar tamam gönderelim dediler ama hiçbir şey olmadı. Tekrar aradım hala hiçbir şey yapmamışlar. Dyson aldığımıza pişman olduk açıkçası. Çünkü bunun gibi bazı parçaları (özellikle plastik aksamları) b**' in süpürgesi kalitesinde. Pişman olduk açıkçası keşke diğer markalara yönelseydik. Mal kalitesiz satış sonrası sorunlu.

09 Temmuz 2024 11:16 (Şikayetten 4 gün sonra)

Tezgül
04 Şubat 2025 22:24
Betul sonuçtan hiç memnun değil

Betul
08 Eylül 2024 17:23
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
05 Mart 2025 18:38
Dyson Süpürge İle Yaşadığım Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
Dyson Süpürge İle Yaşadığım Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Türkiye V15 Hayal Kırıklığı

Emine
04 Ağustos 2023 18:03
Dyson Türkiye V15 Hayal Kırıklığı
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
12 Ağustos 2023 13:45
"Buradan yazdıktan sonra olumlu dönüş alabildim. Stok geldiğinde yeni boru göndereceklerini belirttiler. Umarım kısa sürer. Teşekkürler..."

Dyson Kategorileri