Emel
14 Ağustos 2024 18:23

Büyük bir hevesle aldığım Dyson Gen 5 Detect model süpürge, bu ikinci siparişim ve ikinci kez hayal kırıklığı. İlk siparişimde kutunun içinde eksik parçalar çıktı, temin edip göndereceğiz dediler ama göndermediler. Ben de iade ettim. Sonra aylarca stok bekledim, stok geldi. +4-5 bin zamlı fiyattan tekrar satın aldım ve yine hüsran. Bu kez de makine arızalı, her çalıştırdığında çok ağır bir koku geliyor. Toz kaçırıyor. Neyse dedim, yeni olduğu için koku geliyordur ama hem filtresini yıkadım hem de üzerinde zaman geçmesine rağmen ne koku gitti ne de toz kaçırması düzeldi. Bir de üstüne halı başlığında sorun çıktı. 14.08.2024 tarihinde müşteri temsilcisi ile yaptığım görüntülü görüşme sonucu, koku yayma sorununun garanti kapsamında olmadığı ve bunun benim süpürdüğüm yerle alakalı bir durum olduğunu söyledi. Pardon da, daha yeni evlendim, eşyalarım ve evim yepyeni. Tek vasfı bu evde biriken tozları çekmek olan süpürge neden kötü koku yaysın ve neden bu benimle alakalı bir durum olsun? Arkadaşlarımın da var aynı süpürgeden ama onlar böyle bir problem yaşamıyor. Neden gelir gelmez koku yayan bir ürünün koku sorunu benden kaynaklansın? Bunu bana mantıklı bir şekilde açıklayın rica ediyorum. Bu kadar saçma bir cevap alamazdım. Ayrıca ürünümün halı parçasını kargoya vereceklerini söylediler ama ürünün stokta olmadığını söylediler. Gerçekten yedek parça tedariki sıkıntılı. Dyson kalitesine güvenip ürün alıyorsunuz ama halı başlığım olmadığı için ürünü kullanamıyorum. Ürün kalitesi kadar yedek parça tedariki konusunda da kendinizi geliştirmeniz gerek. Parçanın stoklara ne zaman geleceği belli değil, belki 1 hafta sonra, belki 6 ay sonra. Ben ürünü kullanmadan bekleyecek miyim? Bu süre içinde ayrıca web sitesinde bu parçalar satılıyor. Eğer garanti kapsamında ücretsiz göndermek firmanın işine gelmiyorsa neden garanti kapsamında ürünlerimiz?

20 Ağustos 2024 13:25 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sueda sonuçtan çok memnun

Sueda
08 Ağustos 2024 14:51
"Teşekkür ederim kırılan parça gönderildi"

Betul
23 Ocak 2024 14:57

Dyson Gen5 Detect İle Yaşadığımız Sorunlar

Fatih
24 Temmuz 2024 14:01

Safiye
03 Şubat 2025 16:47
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
29 Mayıs 2024 11:58