Selman sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen 5 Almak Pişmanlıktır

Dyson Gen 5 Almak Pişmanlıktır
05 Şubat 2024 20:15

2 ay önce Dyson Gen 5 aldım. 1,5 ay sonra turbo halı başlığının sağ tarafındaki yuvarlak düştü. Başlık çalışıyordu ancak görsel olarak kötü görünüyordu. Bu nedenle müşteri hizmetlerini aradım, 'Gönderin, tamir edelim' dediler. Gönderdim, güya tamir edip göndermişler. Geldiğinde bir baktım, düşen parçayı tamir etmişler ama fırça dönmüyordu. Tekrar aradım, 'Yeni başlık göndereceğiz' dediler ancak 'stokta yok' dediler. Bir de yorumlara bakayım dedim, ne göreyim; 4 aydır stok bekleyenler var.

13 Şubat 2024 17:59 (Şikayetten 7 gün sonra)

29 Şubat 2024 18:07

Sorunum giderilmedi

Nermin
Nermin

Böyle kötü bir hizmet hiçbir yerde yok. Stokta yoksa ne yapabiliriz ki? Benimde 1,5 ay oldu ama hala cevap yok. Yazık verdiğimiz paraya.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
02 Ocak 2024 13:36
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
15 Nisan 2025 10:57
Ömer sonuçtan memnun

Ömer
16 Şubat 2025 20:00
"14 şubatta satın aldığım Arızalı ürünüm 10 martta değiştirildi. Yeni gönderilen fırçalı halı başlığı daha kaliteli ve şimdilik durmuyor. İnşallah arıza yapmaz. Teşekkürler..."
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Yedek Parça Beklentisi
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Yedek Parça Beklentisi