Dürümle İstanbul Beykoz Kavacık Şubesindeki Müşteriye Yapılan Saygısızlık

Hakan
16 Haziran 2023 22:46892

16.06.2023 tarihinde saat 21 civarında İstanbul Beykoz Kavacık şubesinde ailemle yemek yiyordum. Şube müdürü müşteriyle tartışmaya başladı ve hakaret etmeye başladı. Müşteriye beni en çok üzen, "paran kadar konuş, al paramı, çok dışarı" diyerek müşteriyi dükkandan atmaya çalıştı ve çalışanlar da adamın üstüne yürüdü. Bu kadar kalitesiz ve kişilik sahibi olmayan insanları nasıl şube müdürü yapıyorsunuz?

19 Haziran 2023 10:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Hakan Bey, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşır ulaşmaz ilgili birimlerimiz konudan haberdar edilmiş ve konu araştırmaya başlanmıştır. Konuyu inceledikten sonra gerekli aksiyonların alınacağını bilmenizi isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza ulaşıyor olacağız. Bilgilendirme yaparak hatamızı telafi etme şansı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, Sağlıklı günler dileriz.

Müfit
Müfit
20 Ekim 2023 12:23

Kavacık durumleyi internetten buluyorum sipariş vermek için arıyorum Ankara telefonu çıkıyor ona da kimse bakmıyor mecbur değilim Yemek Sepeti veya getir gibi şirketlerden söylemeye alternatifsiz değilsiniz yönetiminin idareniz bana göre 10 üzerinden 1

Dürümle Müdürünün Üslupsuz Konuşması

Rabia
5 Ekim 2023 15:28800

İstanbul, Beykoz Kavacık Şubesi'nde 05.10.2023 tarihinde müdürle sorun yaşadım. Kasiyer A** m**'e sipariş verdiğimde bil...

Dürümle Kasa Personelinin Sorunlu Olması

Canan
22 Nisan 2024 23:141.144

"İlginiz için teşekkür ederim ama gerekenin yapılmasını rica ediyorum"

Dürümle Sert Tavırlı Yönetici Müşteri Deneyimini Bozuyor

Dürümle
6 Şubat 2024 20:06707

"Geri dönüş yapan temsilci çok iyiydi teşekkürler"

Tümünü Gör

Mikail
Dürümle Tavuk Tüyü Çıktı

Dürümle Tavuk TüyüÇıktı

Emir
Dürümle Ürünümde Beyaz Renkte Sabun Çıktı!

Dürümle ÜrünümdeBeyaz Renkte Sabun Çıktı!

Kübra
Dürümle Soğuk Sipariş!