07 Kasım 2024 01:34

Trendyol üzerinden Durul Duşakabin firmasından 75x80 duşakabini 4100 TL'ye aldım. Yaklaşık 10 yıllık tecrübeli montaj ekibi olan tanıdıklarımdan 2 kişi ürünü kurdu. En son kayan camı taktıkları an tuzla buz oldu. Önce firmanın WhatsApp ekibine yazdım. 1590 TL fiyat talep ettiler. Sonra Trendyol üzerinden yazıştım. Firma, samimiyetsiz bir şekilde uzman ekip kurmalı, kırdığınız camı firmamızdan tedarik edebilirsiniz diyor. Evet, sizin ekibinizden daha uzman kişiler kurdu. Darbe almıştır dediler. Ben gayet akıllı bir insanım, her şey tam ama son kapıda darbe mi vuracağız? Yaklaşık 5 gündür duşakabinsiz duruyorum. Trendyol üzerinden iade işlemlerine başlayabilirsiniz diyorlar. Ürün kurulmuş, silikon çekilmiş, şimdi ben bunu nasıl iade işlemi başlatayım? 3 kuruşluk cam için 1590 TL talep ediyorlar. Özür dilemiyorlar. Ben duşakabini 4100 TL'ye aldım, tek cama 1590 TL talep ediyorlar. Ürünü aldıktan sonra yorumlara baktım, ekran görüntüleri aldım, genelde aynı sorun. Firma çok samimiyetsiz.

05 Ağustos 2023 20:21
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 10:49

28 Mart 2024 12:10
Bahareh sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 21:05
"Kısa sürede para hesabıma geri döndü. Sorunu her zaman çok hızlı çözüyorsun. Teşekkürler..."
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Sırasında Patlayan Duşakabin Camı Ellerimizi Yaraladı, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

31 Ağustos 2025 15:00
kurulum-sirasinda-patlayan-dusakabin-cami-ellerimizi-yaraladi-magduriyetimiz-giderilmiyor-3.jpg
kurulum-sirasinda-patlayan-dusakabin-cami-ellerimizi-yaraladi-magduriyetimiz-giderilmiyor-1.jpg