Doç. Dr. M..... G.... Ameliyat Sonrası Mağduriyet

Nejla
26 Ocak 2024 21:5689.133

Kızımın göz kapağı düşüklüğü sebebiyle Ataköy'deki Dünya Göz Hastanesi'ne gittik. Doktor M. G. tarafından ameliyat edildi. İlk ameliyat başarılı geçmeyince birkaç gün sonra ikinci bir ameliyat yapıldı. Ancak zaman geçmesine rağmen gözü uyurken kapanmıyor, göz kapağı eşit olmadı ve göz kapağı şiş durumda. Maalesef hiç memnun kalmadık ve keşke yaptırmasaydık. Çok pişman olduk ama 'iş işten geçti' ve doktor 'bizim yapabileceğimiz bir şey kalmadı' diyor. 18 yaşına gelince başka bir operasyon öneriyor, her yıl misafir olmamızı istemesine rağmen ikinci gidişimizde bizden ücret talep ettiler. Biz de 'Bize böyle söylenmemişti' dedik ve ancak ısrarla içeri alınıp muayene edildik.

Turan
Turan
3 Mayıs 2024 23:44

Benimde yıllardır düşündüüm ve bir türlü karar veremediğim ameliyat. Daha kötü de olabilir. Ya da eski haline gelebilir korkusu. Garanti de vermiyorlar çünkü. Deneme tahtası olan hastaya oluyor.

Kader
Kader
18 Nisan 2024 16:06

Tereddütte bıraktınız beni fiyat da vermiyorlar muayene ücreti bile 4600 ki ameliyat kaç paradır çok üzüldüm sizin adınıza vazgeçirdiniz beni

Dünya Göz Hastanesi Çocuğumda Dr. Fobisi Oluşturdu

Baran