Duman Beauty (Esenler) Ödediğim Ücreti Hizmet Almamama Rağmen İade Etmiyorlar

12 Eylül 2024 12:37

4 ay kadar önce metro istasyonuna giderken saç vitamini hizmeti için davet amacıyla şubelerine gittim. Hizmet bedeli olarak 1000 TL ile anlaştık, sözleşme yaptık, bu hizmet için daha sonra gelip konuşalım dediğimde şimdi yarısını bırakın ücretin, daha sonra ne zaman müsait olursanız randevu oluşturur kalan yarısını verirsiniz ve ilk seansınız başlamış olur denildi. Aradan 1 hafta kadar geçti ve il dışına yerleşmek zorunda kaldım, böylelikle İstanbul ile ilişiğim kısmen kesilmiş oldu. Durumu bildirmeme rağmen ısrarla 500 TL para için şubelerine gelip paket iptali için imza vs atmam gerektiği söylendi.
1-aradan 4 ay geçmiş dönüş yapan yok.
2- hiçbir ürün veya hizmet almamama rağmen iyi niyetimden ücret ödemesi yapmış olmam, müşteri memnuniyeti açısından bu ücretin bana iade edilmesi bu kadar mı zor?
3-Hizmet almadığım, ürün almadığım bir şey için aradığım zaman kaporanız yandı ne demektir? Hangi ürünün yarı parası kapora olabilir?
4- 500 TL para değil fakat büyük rakamlarda bir hizmet için anlaşsam ileri ki safhalarda müşteriye yaklaşım bu şekilde mi olacak? IBAN'dan gönderip açıklamaya iptal edilen xxx hizmet yazmak bu kadar mı zor? 10 dakikalık işlem için ne gibi bir kaybınız olabilir ki kaporanız yandı diyebiliyorsunuz.
Asla v bu güzellik merkezinin tutumunu tasvip etmiyorum. Para verecek olanlar iki defa düşünsün ve paranız yandı randevuyu iptal edemezsiniz diyebilirler. Hem de ortada oluşturulan randevu yoksa bile! Hala hizmet almadığım parayı alamadım.

Hamza
Hamza

Gerçekten tam bir rezil yer gidenin kendine saygısı yoktur

21 Şubat 2024 21:57

Güzellik Merkezinde Para İadesi Sorunu