Senay sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles DS3 62.000 Km De Triger Zinciri Olmak Üzere 200.000 TL Lik Masrafı Var

30 Mart 2024 11:44

2020 Model DS3 kullanıyorum. Aracım 62.000 km de ve 1 ay önce "Motor yağı basıncı" arızası verdi, çekici ile araç İzmir Arkas yetkili servise gönderildi. Tam 1 hafta aradan sonra aracın hız sabitleyici vs GB parçalarında arıza olduğu belirtildi ve Fransa'ya parça siparişi verildi. Bu arada işçilik hariç ödeyeceğimiz ücret 56.000 TL. Motor yağı basıncı arızası içinse bilgisayarın bu arızayı vermediği, bu yüzden aracı kullanmaya devam edeceğimiz söylemdi ve araçla servisten ayrıldım; ama 1 ay boyunca araç defalarca aynı arızayı verdi ve 28 Mart günü aracı aynı servise tekrar götürdüm. Bu sefer de Triger zincirinin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler, tabi mecbur bu şekilde kullanamayacağım için de parça için fiyat istedim. Bu sefer de 141.000 TL istediler. Sonuç olarak elbette itiraz ettim, İstanbul merkez ile görüştüm ve bir yetkili telefonu bekliyorum. Araç sadece şehir içinde kullanılıyor ve en fazla 200-250 km lik mesafelerde kullanıyorum. Araç 3 yaşında ve şimdiden 200.000 TL lik masrafı var. Bu arada 45.000 km de bujiler, enjektör, ön diskler vs değişecek dediler, geçen sene 30.000 TL bu parçalar için ödedim. Belli ki ds'in ömrü 3 yıl. 3 yıl sonra ödediğiniz para yanıyor. Araç için ülkemizde çöp konteynırları yapılsın ve biz araçları oraya sessizce bırakalım. Son olarak aracı ilk servise gönderdikten 1 hafta sonra araç için servise gittiğimde aracımı Arkas yetkili servisin 100 metre uzaklığında sokakta, köşeye park edilmiş halde buldum. Uyanıklar servise arkadan geleceğimi tahmin edememişler. Ayrıca seramik kaplama olan aracımı da fırça ile yıkamışlar, ufak çaplı sinir krizim ve şikayetlerim sonucu ücretsiz olarak seramik kaplama işlemini yapacaklar. Sonuç olarak abartılan Fransız kalitesini yaşayamıyorum, araç yetkili serviste yıllanıyor. Bu arada da ikame araç hizmetleri de söyledikleri GB yok, aracı vermemek için uğraşıyorlar. Belli ki durum hukuki yollara taşınacak...

Deniz
08 Ekim 2024 11:00
Peugeot Garanti Uzatma Sorunu ve Yağ Basınç Arızası
Erbil sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross: Bakım Sonrası Yağ Sensörü Arızası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Erbil
22 Aralık 2024 22:09
Kayhan sonuçtan çok memnun

Kayhan
31 Ocak 2024 19:06
"Renault CEO ‘su Berk Çağdaş bey olmak üzere Renault Genel Merkezine, şikayetime ilgiyle yaklaşıp çözüm ürettiği için teşekkür ediyorum. Arıza, ABS beyni değiştirilerek giderildi ve herhangi bir ücret alınmadı. Üstelik ikame araç konusunda da hiç sıkıntı yaşatmadılar."

Peugeot 5008 İnce Zincir Kırma Şikayeti

Mekin
25 Ekim 2023 01:01

Kia Markasından Beni Servise Abone Ettiğinden Dolayı Şikayetçiyim.

Bahadır
20 Şubat 2024 19:45