Canpark Dry Kuru Temizleme

Canpark Dry Kuru Temizleme
05 Mart 2024 09:31

Canpark Alışveriş Merkezi'ne verdiğim şişme montu daha önce de aynı yere vermiş olmama rağmen, bu son sefer güvenerek teslim ettiğim montumun renginin siyahtan griye doğru solduğunu ve kabarık yapısının bozulduğunu fark edip, tekrar iletişime geçtim. Tekrar getirmemi söylediler. Sorunumu A** Bey'e anlatıp montu bıraktım. Bir hafta sonra tekrar almaya gittiğimde hiçbir şeyin değişmediğini ve sorunun üründen kaynaklandığını söyleyerek, suçu dört yıldır güvenerek kullandığım monta attılar. Evde makineye atmadan her seferinde kuru temizlemeye verdiğim mont artık kullanılamaz hale geldi, üstelik hak etmedikleri kuru temizleme ücretini de aldılar. Şikayetçiyim.

Ezgi
Ezgi

Dry centera güvendiğim için yatak pedi alezimi verdim ve yıkama hatası oldu ve başta bana yıkarız demelerine rağmen alezim küçücük kaldı ve halledeceğiz dediler fakat her seferinde geçiştirdiler 3. Seneye giriyorum hala dönüş yapmadılar. Ben arayıp sorunca biz size döneceğiz diyorlar fakat aramıyorlar ürünüm gitti ortada yok ve Dry Center olarak size güveniyorum Canpark şubesi lütfen dönüş yapar mısınız.

31 Ekim 2024 17:53
Kuru Temizlemede Elyaf Sorunu
Kerime sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:06