Gaziosmanpaşa Dry Center Kuru Temizleme Hatası Ve Para Almaları

05 Kasım 2023 22:17

Merhaba. Dry Center ve başka kuru temizleme Şirketlerine ter kokusundan dolayı verdiğim aynı ceket bu kez koku çıkarılmayarak teslim edildi. Bunu fark ettiğimde teslim eden kişiye direk söyledim teslim etmeden geri aldı. Kokunun çıkması garanti değil diyerek saçma bir açıklamada bulundu. E dedim daha önce defalarca nasıl cıktı? Ürünü ertesi gün tekrar getirdi. Sadece kol altlarına çok kötü kokan bir şey sıkmışlar ve ter kokusu da aynen duruyor. Müşterinin anlamayacağını düşünen bu şirkete ne demeli? Dry Center a diğer şirketlerden daha çok güvenip ürün verirdim asla bir daha hiçbir şey temizletmem çevreme de ileteceğim. Üründe leke yoktu. Koku cıksın diye vermiştim. Aldıkları 154,90 TL mi geri istiyorum. Bence makinelerini daha ucuz koku çıkaran teknoloji olmayan makinalarla değiştirmişler Çünkü daha önce bu sorun olmamıştı. Müşteri mağduriyeti zaman ve para kaybına sebep oluyorlar. İade talep ediyorum!

Hande
Hande
06 Kasım 2023 12:04

Çamaşır makinesinde elde yıkamada yıkadım ve gayet düzgün oldu. Paramı iade istiyorum. Boşuna Dry Center a güvendim. Bugün İş görüşmemde giyeceğim için vermiştim. Görüşmem iyi ki yarına ertelendi yoksa giyemeyecektim.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dry Center Kuru Temizleme Kayıp Ceket Ve Yetersiz Tazminat Sorunu

26 Kasım 2024 11:51