Hayal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Drbahis Tarafından Fazla Aranma

14 Haziran 2024 14:17
Hayal'ın Teşekkür Mesajı
“Drbahis yetkilileri tarafıma konu ile ilgili dönüş sağladılar kendilerine ilgi alakaları için çok teşekkür ederim bu güzel dönüş ile de güvenim kendilerine daha da arttı 🙏”

Drbahis sitesi tarafından çok sık aramaya başladım ve tarafıma mail fazlası ile gelmekte... Biraz rahatsızlık oluşturmaya başladı bu durum. Umarım en kısa süre de bir çözüm bulunur bu konuda deneme bonusları
biraz yetersiz buluyorum biraz yelpaze genişleyebilir.

19 Haziran 2024 18:05

Erce sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Haziran 2024 13:44
"Tarafıma ulaşan Buket Hanım'a ve canlı destekten yardımcı olan Engin Bey'e teşekkür ederim. Bundan sonra 1 numaralı sitem."
Dilan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dilan
14 Haziran 2024 14:09
"Şikayetimi sorunmu hızlıca çözdüğünüz için çok teşekkür ederim"
Nil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Haziran 2024 13:51
"Bu kadar kısa sürede sorunun çözüleceğini beklemiyordum. Teşekkür ederim."

Aslanova
14 Haziran 2024 14:46
Yade sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Drbahis Sık Gelen Mesajlar

14 Haziran 2024 13:52
"Sorun odaklı çözüm için iletişime geçilip mail gönderilmemesi konusunda yardımcı olundu ki açıkçası başka siteye gerek duymamak adına Doktor bahisten beklentim de buydu emeğinize sağlık tüm birimin. Teşekkürler..."