DrBahis

Begüm
05 Ağustos 2024 15:30

Sinsi
05 Ağustos 2024 02:28
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
22 Temmuz 2024 14:36

Muhammet
21 Temmuz 2024 10:13

30 Haziran 2024 09:01
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
27 Haziran 2024 17:50
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Suat
14 Haziran 2024 15:52
Lina sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Lina
14 Haziran 2024 15:34
Irmak sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Irmak
14 Haziran 2024 15:23

"Drbahise çok teşekkür ederim temsilci arayıp ilgilendi sağ olsunlar."

İrem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
İrem
14 Haziran 2024 15:06

İrem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Beyit sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Beyit
14 Haziran 2024 15:03

Beyit Şikayetini Yayından Kaldırdı

Aslanova
14 Haziran 2024 14:46
Ayhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Ayhan
14 Haziran 2024 14:34

"Sorun çözüldü çok teşekkür ederim"

Ayhan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Güneş sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Güneş
14 Haziran 2024 14:34

"Dr. Bahis'ten arandım ve sorunumu hemen çözdüler çok yardımcı oldular. Tüm ekibe teşekkür ederim"

Hayal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Drbahis Tarafından Fazla Aranma

Hayal
14 Haziran 2024 14:17

"Drbahis yetkilileri tarafıma konu ile ilgili dönüş sağladılar kendilerine ilgi alakaları için çok teşekkür ederim bu güzel dönüş ile de güvenim kendilerine daha da arttı 🙏"

Eylül
14 Haziran 2024 14:10

"Çok kısa sürede hemen geri dönüş sağladılar ve özürlerini ilettiler. Memnuniyetim adına 1 tane müşteri temsilcisi benimle iletişime geçti ve isteğim doğrultusunda sadece onunla iletişimde kalacağımın sözü verildi. Ciddiye alıp hemen geri dönüş yapmaları beni çok memnun etti. Teşekkür ediyorum."

Dilan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dilan
14 Haziran 2024 14:09

"Şikayetimi sorunmu hızlıca çözdüğünüz için çok teşekkür ederim"

Diyar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Diyar
14 Haziran 2024 13:53

"Sorunum düzeldi teşekkür ederim"

Diyar Şikayetini Yayından Kaldırdı
Yade sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Drbahis Sık Gelen Mesajlar

Yade
14 Haziran 2024 13:52

"Sorun odaklı çözüm için iletişime geçilip mail gönderilmemesi konusunda yardımcı olundu ki açıkçası başka siteye gerek duymamak adına Doktor bahisten beklentim de buydu emeğinize sağlık tüm birimin. Teşekkürler..."

Nil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Nil
14 Haziran 2024 13:51

"Bu kadar kısa sürede sorunun çözüleceğini beklemiyordum. Teşekkür ederim."

Erce sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erce
14 Haziran 2024 13:44

"Tarafıma ulaşan Buket Hanım'a ve canlı destekten yardımcı olan Engin Bey'e teşekkür ederim. Bundan sonra 1 numaralı sitem."

Selin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Selin
14 Haziran 2024 10:39

Selin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Büşra sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Büşra
14 Haziran 2024 10:38

"Problem çözüldü çok teşekkür ederim"

Büşra Şikayetini Yayından Kaldırdı
Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Murat
14 Haziran 2024 10:32