Özlem sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 21:31

Kaç kez çikolata sosu ürününüzden aldım, hep acı çıkıyor. Sorum şu: Sosunuzun özelliği mi bu, yoksa üretimde bir sıkıntı mı var? Çünkü paketlerde herhangi bir sıkıntı olmuyor. Tarihi de geçmiş değil ama pastalara acı bir tat veriyor. Ürün böyleyse söyleyin, kullanmayalım çünkü pastalar için kesinlikle kullanılacak bir ürün değil. Aynı sorunu ben de yaşadım. Az önce tadım yaptım, her zaman yaptığım kek çok acı bir tat bıraktı ağzımda. Tarihine baktım, tarihi de 2016 daha, ben anlamadım. Niye böyle çikolata sosu? Başka bir markanın sosuyla yaptığımda gayet güzel olmuştu oysaki. Görsel ekledim. Kocaman kek çöp oldu resmen.

11 Kasım 2024 09:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayet konusu ilgili bölümlerimizle paylaşılacaktır. Değerlendirmeleri sonrasında tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sevgilerimizle, Dr. Oetker Müşteri Hizmetleri

Özlem
Özlem
11 Kasım 2024 12:57

Teşekkür ederim

Sibel
Sibel

Sizden 1 ay sonra yazıyorum bunu, kesinlikle kötü tadı var. Puding pişirip üzerine döktüm. Resmen acı tat. Üretimde sıkıntı olmuş anlaşılan ama ben markayı değiştireceğim. Şeker döküp yiyebildim

Tatlıma Acı Çikolata Sosu Şoku

13 Nisan 2025 22:25
Tatlıma Acı Çikolata Sosu Şoku
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 23:29