Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Doktor Kerem Baykal Kliniği (Bağdat Caddesi) Hayal Kırıklığına Uğrattı!

04 Ağustos 2023 11:48

Kerem Baykal Kliniği'ne (Bağdat Caddesi) şiddetli saç dökülmesi sorunum nedeniyle başvurdum. İlk görüşmede, hekim ve klinik personeli oldukça nezaketli ve ilgili davrandılar. Genel bir muayene sonrasında, herhangi bir tahlil veya tetkik talep edilmeden doğrudan tedaviye başlamaları beni şaşırttı; ancak hekimin uzmanlığına güvendiğim için tedaviye devam etmeye karar verdim. Mezoterapi, PRP ve Lazer tedavisi, toplamda üç seans boyunca uygulandı ve tedavi sürecim boyunca vitamin desteği de sağlandı.

Ancak, ne yazık ki, tedavi sürecinde beklediğim sonuçları elde edemedim ve saç dökülmemde herhangi bir azalma yaşanmadı. Ayrıca, hekimin ilgisiz davranışları ve yeterli bilgi vermemesi tedavi sürecimi olumsuz etkiledi. Randevu oluşturduğumda iletilen ücretin, seansa gittiğimde farklılık göstererek arttırılması (Fark 1000₺) da beni memnuniyetsizliğe sevk etti.

Yaşadığım olumsuz tedavi deneyimi ve bu deneyime eklenen ekstra olumsuzluklar, klinik ve hekim hakkındaki güvenimi ciddi şekilde zedeledi. Uzman bir hekimden alınması gereken profesyonel destek ve hizmetin burada yeterince sağlanmadığını düşünüyorum.

Uzm. Dr. Aslıhan Göksu PRP Mezoterapi İşlemleri

23 Mart 2024 23:56