Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Başarısız Ameliyat Sonrası Artan Horlama Ve İlgisizlik

31 Aralık 2024 17:12

Kulak burun boğaz doktoru C** S*** Y****'a Darıca Araştırma Hastanesi'nde görev yaparken horlama şikayeti ile gittim ve 'Seni ameliyat edeceğim, bir daha horlamayacaksın' dedi ve ameliyat etti. Bırakın horlamanın geçmesini, daha çok gürültülü horluyorum ve ameliyattan sonra yeni bir problem çıktı: Uyurken ağızdan salya akması. Şu an gerek sosyal medyadan yazıyorum, umursamıyorlar. Tavsiye üzerine iyi bir doktor denildi diye gittim ama sonrasında hiç ilgilenmedi. Hakkımı helal etmiyorum.

Cem
Cem

Tamer bey. Ben 2000 yılından beri horlama ameliyatı yaptım. Bu konuda her türlü yayını okudum. En iyi teknik uppp dir. Bu teknik bile horlamayı %70 keser. Bu ameliyatı Kayseri'de özel muayenehane dönemine çok sayıda yaptım. Çok zor bir ameliyat tır. Hem cerrah hem hasta için. Farabiye başladığım 2012 yılından sonra bu ameliyat hiç yapmadım. Sadece kısmı rahatlama sağlayan uvula müdahaleleri yaptım ve hastaların tamamına bu ameliyat kısmı rahatlama sağlayacağını hastalarıma söyledim ve kabul edenleri yaptım. Hiçbir hastama bir daha horlamazsınız demedim. Yalan söylüyorsunuz. Ben sizi Allah'a havale ediyorum. Allah kim yalan söylüyorsa hakem olup gerekli cezayı en iyi verendir.

Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

05 Mayıs 2025 02:05