Dr. Can Taşkıran Dudak Dolgusu Uygulamasından Memnuniyetsizlik Durumu

04 Ocak 2024 00:52

2021 yılında 1 defa eski kliniğinde bir defa da kendine ait olan yeni kliniğinde olmak üzere C** T*******'a 2 defa dudak dolgusu yaptırdım. 2. Dudak dolgumu yaptıktan sonra kullandığı ürünün barkodunu isteyince tepki gösterdi ve bana güvenmiyor musunuz diye çıkışarak barkodu vermeyi reddetti. Dudaklarıma Hyamax dolgu enjekte etmişti. 2 yıl geçmesine rağmen tüm dolgu bıyığıma taştığı için erimedi. Maddi durumumdan ötürü ancak 2 yıl sonra başka bir doktora danışabildim ve dolgumun eritilmesi gerektiğini hepsinin bıyık bölgesinde kaldığını ayrıca hyamax in fda onaylı bir dolgu olmadığını ve uygulayan doktorun bu konuda beni bilgilendirip dolgunun kalitesine göre bir fiyattan işlem yapmak zorunda olduğunu belirtti. Ben 2021 yılında piyasaya göre yüksek fiyatlı bir ödeme yapmıştım. Özetle, hem C** T*******'ın yaptığı dolgu bıyığıma taştı hem de vücudumda 2 yıl boyunca bana zarar verebilecek bir madde taşımış oldum. Kliniğini arayıp bilgi almak istediğimde bana artık sadece juvederm kullandıklarını söylediler. Hiç memnun kalmadım, işlem yaptırmak için doktoru araştıran kişilerin bunları göz önünde bulundurması dileğiyle... Umarım daha fazla insanın canı acımaz.

Serdar

Merhabalar belirttiğiniz marka ürünün 2020 yılından beri Türkiye'deki tek yasal distribütörü olmakla birlikte bu isimli hekimle hiçbir zaman çalışmadığımızı ve eğer böyle bir ürünü kullandığını kanıtlayabilirseniz firma olarak biz de bu süreçte gereken hukuki süreçte yanınızda olur ayrıca adli süreçleri başlatırız çünkü hyamax adlı dolgu ve mezoterapi ürünlerinin Türkiye'de sahte veya kaçak olarak bazı kesimler tarafından ucuza satılarak insan sağlığının riske edildiğini biliyor ve bununla ciddi bir mücadele veriyoruz. Bize [email protected] mail adresimizden veya www.skfarmamedikal.com internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Gonca

Başka bir şikayete bakarken, isim gözüne çarpınca şikayetinizi okudum. Bu doktoru sosyal medyadan takip ediyor ve paylaştığı işlerini çok beğeniyordum. Güzel yorumlar da yapıyordum. Ta ki bir gün paylaştığı bir işlem hakkında soru sorana kadar... Sadece bu kadarla ifade edeyim.

Suranur

Merhaba ben de gitmeyi düşünüyorum araştırırken iletişim eksikliği olduğunu ifade edenler olmuş sizin sorunuzu nasıl yanıtladı acaba bilgilendirirseniz sevinirim

Uzm. Dr. Peyami Duman Orijinal Ürün Kullanmıyor

23 Aralık 2024 16:02
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 10:58
Dr. Nüket Eroğlu Dudağımı Mahvettiler! Bıyık Bölgeme Taştı
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Dudak Dolgusu Sonrası Kalıcı Kist Ve Asimetri Sorunu

28 Ekim 2024 01:15