Ekin sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 10:58

Dudağımı mahvettiler! Kocaman bir dudak yapıldı ve dolgu dudağımda değil bütün ağız bölgeme taştı. Kendisi 2ml yapmanın uygun olacağını söyledi ki dudağımda hali hazırda dolgu vardı çok olmasın dedim ben halledeceğim dedi. Hatta benimle Reels bile yaptılar hala duruyor. Videoda asla belli olmuyor çok mutluyum ama ne zaman dudak şişmeye başladı dolguda taştı ve burnumun altına kadar çıktı dolgu. Bununla alakalı iletişime geçtim yemek yiyemiyorum su içerken ağzımdan akıyor konuşamıyorum doğru düzgün diyorum ödem geçecek vs 15 gün bekleyin dediler. Tek seansta dudak dolgusu yapıyorlar ben botoks için gitmiyor olsaydım tekrardan zaten randevu vermezlerdi. Eritme yapılsın istedim. Asla bıyıkta dolgu olduğunu kabul etmediler zaten hemşireleri de doktor hanım ne derse tekrar ediyorlar bana sen masaj yapmamışsın ondan böyle olmuş dediler. Dudağım çok normalmiş gibi bir de beni suçladılar. Tuzlu su gibi bir şey yapacağım geçecek dedi. Evet biraz küçüldü ama bu hala bıyıkta dolgu var dudağımın şekli iyice bozuldu. Paramın yandığına mı üzüleyim yoksa düzeltmek için harcayacağım paraya mı? Her şey yetmezmiş gibi ben o dudakla 2 hafta gezdim bunun zorluklarıyla 2 hafta yaşadım. Şu anda bunu düzeltmek umarımda düzelir zaman alacak ve yüklü bir paraya mal olacak. Mesaj atıyorum asla dönüş yok. Yaptırmadan önce çok tatlılar iltifatlar ama işlemden memnun kalmadın hemen suçlamaya başlıyorlar ve iletişimi kesiyorlar. Daha orada eritme işlemi bile yaptırmam dudak dolgusunun para iadesini istiyorum!

Ekin
Ekin
08 Şubat 2024 10:10

Ben gerçekten böyle bir yer görmedim, bir klinik gibi davranmıyorlar. Çok yere gittim ama asla kimseden böyle bir tavır görmedim. Kendileriyle WhatsApp üzerinden iletişime geçtik ve bizi şikayet vara yazmanız haklı olduğunu göstermez asıl biz sizi dava edeceğiz elimizde onama var diye çıkışıp engellediler. Koyulan videoları kaldırmalarını söylüyorum asla kaldırmıyorlar. Bir yaptığınız işlemden memnun kalmıyorsunuz, iki olan paranıza oluyor. Size durumu telafi etmek ve mutlu etmekle ile ilgilenmiyorlar bile. Paranızı almak çok daha önemli sanırım. Yazık yani bu paralar kolay kazanılmıyor ve insanın yüzünde bu gördüğü olumsuzluklardan psikolojik olarak etkiliyor. Bir de üstüne yapılan bu tavır. Gerçekten pes diyorum. Gittiğime çok pişmanım

Nur
Nur

10 gün önce bende dolgu yaptırdım ve benimde bıyık bölgeme dolgu taştı acaba durumunuzda bir düzelme var mı gelişmeden beni de haberdar edebilir misiniz

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Uygulamalar Sonucu Yüzümde Asimetri Ve Şişlik Oluştu, Para İadesi Yapılmadı

13 Haziran 2025 06:41
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Dudak Dolgusu Sonrası Kalıcı Kist Ve Asimetri Sorunu

28 Ekim 2024 01:15