İrem sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Çağdaş Kışlaoğlu Diş Tedavisinde Sürekli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

26 Eylül 2024 11:19

Porselen kaplamada başarılı belli ki ama ben ön dişimde kırık nedeniyle gittim. Porselene gerek yok, dolguyla kapatalım dedi. Tam 5 kez gitmek zorunda kaldım. Önce rengi tutmadı, boyu tutmadı, sonra uçtan kırılmalar oldu. Her defasında bu defa son olur umuduyla tekrar kendisine gittim çünkü bu işte en iyi o sanıyordum. Bırakın kırdığımı düzeltmeyi, sağlam dişimi bile bozdu. Yanlışlıkla yandaki dişime çentik attı. Kendisi ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi ama benim için astarı yüzünden pahalıya geldi.

Şimdi ön 2 dişimi de düzeltmenin tek yolunun porselen kaplama olduğunu söylüyorlar. Çağdaş Bey zaten tek dolguya 500 euro almışken, bir de üzerine farklı bir klinikte onun bozduklarını düzeltmek için kim bilir kaç para ödeyeceğim.

Sürekli bir acelesi varmış gibi bir his bırakıyor, karşısındakini hiç dinlemiyor ve çıkan sonucun iyi olmasını önemsediğini düşünmüyorum. Bana geçmiş olsun, işim bitti dedikten sonra aynı gün 3 kere daha koltuğa oturdum. Ben söylemesem yamuk yumuk dişle beni gönderecekti. Ben söyleyince de evet doğru, oturun düzelteyim diyor.

Ek: Bugün düzeltmek için gittiğim klinikte dişlerimin yakından fotoğraflarını çektiler. Sinirim ikiye katlandı. Yaptığı dişlerin üzeri dalga dalga, mat, rengi, dokusu her şeyi korkunç!

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12
Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

Diş Hekimi Burç Yanbaş Yanlış Tedavi

09 Eylül 2023 13:43
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Huzur Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu Deneyimi

01 Ağustos 2024 23:44