22 Temmuz 2023 17:204.466

Size çok para kazanacaksınız diye iddia edip gerçek Douyin Mall benzeri https://douyinmallchina.com/ diye bir site kurmuşlar, kuruluş tarihi 10.07.2023 ve kim tarafından kurulduğu belli olmayan bir site. Douyin benzetmesi ile sahibinin TikTok sahibi olduğu gibi gösterilmiş ve Müşterilerinin Asya, Tayvan Çin olduklarını iddia ediyorlar fakat tamamen paranızı alıyorlar. Web sitesinde sizi satıcı olarak sisteme ekleyip komisyon olarak satış yaptığınızı iddia ederek paranızı alıyorlar. Sisteme siparişleri kendileri geçip sizin sisteme para yüklemeye teşvik ediyorlar. Sisteme para yükledikten sonra bir iki defa para çekmenize izin veriyorlar fakat ne kadar çok yüklerseniz o kadar çok sipariş alıyorsunuz ve ana paranızı dahi çekemiyorsunuz, sistemde daima paranız kalıyor ve bu şekilde sizi sistemde aktif edip paranıza konuyorlar. Oluyorlar. Sistem sizi daima sipariş göndermeye teşvik ediyor.

İhsan
19 Ağustos 2023 19:23

Merhaba gereken tüm bilgileri ve fotoğrafları paylaştığımı yazdığımı düşünüyorum, bu ve benzeri sitelere inanıp inanmamak artık size kalmış, tek amacım ben kaybettim siz kaybetmeyin. Sisteme girmişseniz de çaktırmadan tek seferde paranızı çekin veya en yakın tutarı, kurtulun

Yorumlar(28)

1 Haziran 2024 23:00

Mahkemeye verdiniz mi? Verdiyseniz sonuç ne oldu ihsan bey?

29 Ağustos 2023 00:30

Çin ile alakalı değil zaten bu sayfa ben pekin ticaret müşavirliğine mail attım onların cevabı şu şekilde

Beyinler
Benzer Şikayeti Var
27 Ağustos 2023 17:19

80000 (seksenbindolar) kaybettim.

19 Ağustos 2023 18:59

Burada para çok güzel para kazanırsınız ama en az 8 veya 9 bin dolar sadece rakamsal olarak gerçekten para kazanmaktan ziyade elinizdeki paradan oluyorsunuz size hiçbir şekilde ödeme yapmıyorlar. Para çekmek için ilk zaman deneme çekimi var onları çekiyorsunuz ama sonra hiçbir şekilde para çekilmiyor. Siparişleri 48 saat içinde karşılamadığınız zaman mağaza itibar puanını düşürüyorlar ve para çekmek imkansız oluyor zaten imkansız ve mağazanıza kısıtlama getiriyorlar. Müşteri hizmetleri ile ne kadar konuşursanız konuşun size hiçbir şekilde yararı olmaz. Sizden ödeme almak için ya reklam vermenizi veya farklı bir seçenek sunuyorlar. Para iadeleri ve ödemeleri kesinlikle yok. Yapan veya yapmak isteyen veya devam eden arkadaşlara hiç tavsiye de bulunmam

19 Ağustos 2023 00:06

Bana Çin'den bir kişi bu konuda yönlendirmede bulundu üyelik için araştırırken bu yazına denk geldim

18 Ağustos 2023 17:48

Merhaba Yaklaşık 3 haftadır bende burayla çalışıyorum ve dediğiniz gibi deneme amaçlı düşük bir rakam çektim şimdi de 3000 $ lik sipariş var bekleyen Daha önce çok araştırdım ama ne burda ne başka yerde herhangi bir olumlu olumsuz bilgi çıkmadı Sizinle nasıl irtibat kurdular?

13 Ağustos 2023 23:51

Son durum bu

7 Ağustos 2023 00:25

Bu site yeni ismiyle douyinmallchina.com eski adı featuredallianceshop.com arkadaşın da dediği gibi para çekmeye geldiği zaman hiçbir zaman para çekmezsiniz mağdur olan çok burada ben ceza verdiler sözde siparişi zamanında teslim etmedim diye normalde böyle bir şeyin olmaması gerekiyor

30 Temmuz 2023 17:29

Merhabalar bu oluşturduğunuz şikayeti yaşadınız mı. Bu siteyi araştırıyordum sizin şikayetinizi buldum. Yoksa yorumlamanız mı bu şekilde.

28 Temmuz 2023 18:06

İhsan bey 2 defa para çekebildiğini söylemişsin bunu nasıl başardın başka para çekebilen ya da bununla ilgili yol katedebilen var mı?

27 Temmuz 2023 16:36

Bahsettiğiniz site bu mu https://douyinmallchina.com/ Yoksa bu gerçek olan site mi?

Ouxvip.shop Yanıltması

31 Temmuz 2023 14:471.245

Yurt dışı sahte alışveriş sitesinde pop up store açıp, yüksek komisyon kazancı vaadi ile yanıltıldım Önce küçük bir mikt...

2 Destek9 Yorum

22 Ağustos 2024 19:28614

Ozonmall.live adı altında insanları Ozonmall. Live'e kayıt yaptırıyorlar. E-ticaret sitesi olarak tanıtılıp çok iyi kaza...

3 Destek5 Yorum

Ebay-shop.org Sanal Satış Gibi Görevleri Yaparak Para Kazanma Yalanı

23 Temmuz 2023 16:405.178

Ebay adına açılmış bir sanal alışveriş sitesi, bu siteye genellikle yurt dışından kızlar arkadaşlık bahanesiyle size yaz...