Dosab Semt Polikliniği Acil Doktoru'nun Keyfine Göre Rapor Vermesi.

31 Ocak 2024 15:26

31.01.2024 tarihinde Bursa Çekirge Devlet Hastanesi DOSAB Semt Polikliniği Acil Servisinde muayene oldum. İşten çıktığımı ve eve gitmem gerektiğini belirtmeme rağmen, acil doktoru Ö*** F**** Ö**** rapor vermemekte ısrar etti. Daha önce birçok kez aynı poliklinik aciline başvurmuş ve gerekli müdahaleler yapılarak rapor da almıştım. Doktorların, rapor verme kararlarını dış görünüşümüze veya keyfi durumlarına göre verdiğini düşünüyorum. Aile hekimliği kapanmadan yetişebilmek için taksiye bindim. Bu durumun insanları gereksiz yere zor durumda bıraktığını ve etik olmadığını düşünüyorum. Yaklaşık 1 saat yol giderek aile hekimliğine ulaşmak zorunda kaldım, çünkü doktor rapor vermek istemedi. Hastalara, iş yerinde dinlenemeyecekleri durumlarda rapor verilmesi gerekir. Umarım bu şikayetim dikkate alınır.

Ömer
Ömer

Aynı doktor bugün banada aile hekimine git dedi cumartesi olmasa muayene etmiyecekdi 37 yaşındaki adama tersler gibi bir dahakine aile hekimine git dedi diğer doktorlar güler yüzle ilgilenirken bu genç arkadaşın tavrı hoş değil bir an önce uyarılmalı

Dosab Semt Polikliniği Böyle Doktor Olmaz!

26 Eylül 2024 23:50

22 Ekim 2023 03:12