Gizem sonuçtan çok memnun

Domino's Pizza Kötekli Umursamazlığı

19 Kasım 2023 19:37
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Problemim için gerekli şekilde ilgilenildi, şikayetimin gerekli birimlere ulaştırıldığı söylendi, markaya teşekkürlerimi iletiyorum.”

Domino's Muğla kötekli şubesi çalışanların ve kuryenin umursamaz tavrı her şeyi açıklar durumda. En son verdiğim 6, 7 siparişin hepsi buz gibi geldi. O kadar yakın mesafeden hem de. Hamurlar pişmemiş malzemeler yok denecek kadar az ve plastik gibi geliyor. Kuryenin de paketi bir suratıma fırlatmadığı kaldı.

19 Kasım 2023 19:44 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın , Gizem G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2023 18:49

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Gizem
Gizem
20 Kasım 2023 18:56

17 Eylül 2024 22:12

11 Haziran 2023 23:37
Domino's Pizza Kurye Geç Geldi
Sibel sonuçtan memnun

26 Şubat 2025 21:17
"Müşteri temsilcisini ilgisinden dolayı ona teşekkür ederim. Şubeden hala memnun değilim aksiyon alınır mı şüpheliyim."
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 14:56

25 Ağustos 2024 23:30