Ömer sonuçtan çok memnun

Domino's Diyarbakır Şubesi: Sürekli Tekrarlanan Sorunlar

Domino's Diyarbakır Şubesi: Sürekli Tekrarlanan Sorunlar
18 Haziran 2024 13:21
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle şube çalışanlarından özür diliyorum şikayetim için ama lütfen bu gibi ufak sorunların farkına varsınlar Ayrıca geri dönüş yapan temsilci hanımefendinin ilgisinden ve hoşgörüsünden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar”

Domino's Diyarbakır ofis şubesi

Bu şubeden orta boy Konyalım aldım, paket olacak dedim. Çalışanların suratı beş karış, ayrıca kaşık söylememe rağmen kaşık konulmamış. Sufle siparişim için ayrıca pudra şekeri yok. Pizzada baharat sosu konmamış. Bu şubeyle alakalı defalarca bu tarz sorunlar yaşıyorum. Eğer ilgilenilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Lütfen tarafım bilgilendirilsin.

18 Haziran 2024 13:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın , Ömer T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

18 Haziran 2024 15:00

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Ömer
Ömer
18 Haziran 2024 15:04

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 19:22
Eksik Ürün Ve Yanlış Sipariş Sorunu
Sezen sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 19:08
"Temsilci merve hanım çok iyi be yetkin biri ona yıldızım 5 ama tabya şube personeli 0 hakkında umarım işlem başlatılır. Teşekkürler..."
Mine sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 08:31
Tolga sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 22:02
"Müşteri Hizmetlerinden Arandım Çok İlgili Davranıldı Sorunum çözüldü Merve Hanıma Çok Teşekkür Ediyorum Her Ana Dogurmaz. Aldığın Para Ananın Aksütü Gibi Helaldir Sana 🤗"
Burak sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 10:16
"Bir şubenin yapmış olduğu bu davraniştan dolayı elbette markayı değiştirmeyeceğim, ilgililerin gerçek anlamda eğitileceğine ve uyarılacağına inanıyorum. Sorunum çözüldü, çözüm konusuyla ilgilenen ekip harikaydı teşekkür ederim."