Onur sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Söz Verilen Komisyon İndirimi Geri Çekildi

Onur
23 Aralık 2024 13:39

Dolap uygulamasında şahıs olarak bir süre önce satışa başladım. Uygulama belli kriterleri karşıladığında süper satıcı yapıyor sizi. Faydası komisyon oranı yüzde 5 düşeceğini, haftada bir vitrin ödülü gibi birkaç ayrıcalık tanıyordu. Bende süper satıcı olabilmek için kriterleri karşıladım. Başlangıçta dedikleri her şeyi verdiler. Dün fark ettiğim üzere komisyon oranını tekrar yüzde 15'e çektiklerini gördüm. Birkaç satışımda da yüzde 15 komisyon aldıklarını fark ettim. Bu durumu dediğim gibi ben fark ettim. Dolap uygulamasından ya da herhangi bir şekilde bana haber dahi verilmedi ve söz verdikleri yüzde 5 kısmını kafalarına göre geri çekmişler. Müşteri temsilciyle yapmış olduğum görüşmede sadece ikinci el ürünlere olduğunu söyledi. Ama başlangıçta kesinlikle böyle bir ibare olmadığı gibi tam tersi tüm satışlarda yüzde 5 komisyon oranı olacağı net şekilde belirtilmişti. Müşteri temsilci arkadaşa bunu söylediğimde kendisinin yanıtı "satışlarınız artsın diye böyle yapıldığını artınca da yüzde 15'e tekrar çekildiğini" iletti. Böyle bir bilgilendirme herhangi bir şekilde yapılmamıştı. Bu ticari ahlaka yakışan bir durum değildir. Satışlarım daha da arttığında kademeli olarak komisyon oranını mı artıracaklar! Verilen sözün tutulmaması, yetersiz bilgilendirme, güven verici olmayan açıklamalardan dolayı dolap uygulamasının bu tavırlardan kaynaklı şikayetçiyim.

profile profile profile

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Süper Satıcı Komisyon Artışı Hakkında Şikayet

Derya
06 Mart 2025 20:55
Süper Satıcı Komisyon Artışı Hakkında Şikayet
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
12 Aralık 2024 19:46
Dolap Uygulamasında Artan Komisyon Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Komisyon Haksızlığı

Baran
05 Mart 2025 19:00
Dolap Uygulamasında Komisyon Haksızlığı

Doğu
21 Aralık 2024 17:48
Süper Satıcı Komisyonunda Ani Artış Şoku
Süper Satıcı Komisyonunda Ani Artış Şoku
Seren sonuçtan hiç memnun değil

Seren
13 Kasım 2024 17:50