Burçin sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 09:58

Dolap uygulamasında yıllardır satış yapıyorum. En son 5-6 Kasım'da, sürekli satış yaptığım için süper satıcı kriterlerine uygun olarak komisyon oranım %5'e düşürüldü. Ancak, 24 saat geçmeden aynı sattığım ürünlerin komisyonunu %15 olarak kesmişler. Çok şaşkınım ve hiçbir şey anlamadım. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum çünkü gerçekten kargo bedeli ve kesinti oranları hiçbir şey kazandırmıyor, inanın ki. Lütfen bu konuya bir çözüm bulunmasını rica ediyorum, sevgili Dolap ve yöneticileri. Ekte, süper satıcı olduğum ve %5 komisyon kesintisi olacağına dair fotoğraflar bulunmaktadır ve çoğu ürünüm ikinci el, tertemiz kıyafetlerdir. İkinci elim çoğunlukta olduğu halde neden beni süper satıcılıktan çıkarıyorsunuz anlamadım. Zaten şunun şurasında üç kuruş para bile kazanamıyoruz, sattığımız malımıza resmen ortak oluyorsunuz. 118 liraya bir güzel tül perde satıp 100 lira bana kalması, hala %15 kesinti olması demek. Yani %8 kesintiye razıyız, ama %15 resmen satıcıları çok mağdur ediyor. Sadece ben değil, birçok insanı. 250 lira ve üstüne kargoyu bize yüklüyorlar. Ben bu uygulamanın çözümünden bir şey anlamadım. Siz anladıysanız bana anlatın, sayın okuyucular.

profile profile profile
28 Kasım 2024 16:58

Hiçbir gelişme olmadı açıklama dahi yok

Miray
Miray

Gardp geçin. En azından yazdığınız fiyat neyse onu alıyorsunuz

Erkan
Erkan

Merhaba dolap dan satış yapan biri olarak konuya bugün hakim oldum, süper satıcılara komisyon beş oldu ama 2-3 gündür bu iptal oldu ve yeni kriterler getirildi komisyon koşullarından okuyabilirsiniz ben hediyenizci

Nur
Nur

Süper satıcısınız ama %5 lik komisyon hakkı kazanmamışsınız. Bende de aynı durum var. Altta yazan kısımdada bir tik olması gerekiyor

Yüksek Komisyon Ve Kargo Ücretleri Nedeniyle Satıştan Kazanç Sağlanamıyor

Selin
30 Eylül 2025 16:10
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Komisyon Krizi: Güven Sarsılıyor!

Ayşegül
26 Ocak 2025 12:46
Dolap Uygulamasında Komisyon Krizi: Güven Sarsılıyor!
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dolap'ta Süper Satıcılara Uygulanan Yüksek Komisyon Oranları Haksızlık Yaratıyor

Emine
11 Haziran 2025 12:54
dolapta-super-saticilara-uygulanan-yuksek-komisyon-oranlari-haksizlik-yaratiyor-2.jpg
dolapta-super-saticilara-uygulanan-yuksek-komisyon-oranlari-haksizlik-yaratiyor-1.jpg

Dolap Kategorileri