Ürün Kalitesi Ve Müşteri Memnuniyeti Hakkında Şikayet

8 Aralık 2024 22:50458

Bu olumlu yorum yapanlar ya iş arkadaşları ya da akrabaları; kesinlikle bağlantıları var. Bu ürünleri alıp da memnun olabilecek müşteri olacağını düşünmüyorum. Ürünler çok kötü, 1 yıl olmadı hepsi söküldü, hepsi arızalı. Aldığınız para helal olmasın. Daha uzun yazardım da izin vermiyor sayfa. Onca para veriyoruz. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

Rojda
14 Aralık 2024 23:06

Teşekkür ediyoruz

Rojda
2 Ocak 2025 19:25

Henüz gelmediler oyalayıp duruyorlar hakkımızı helal etmiyorum kesinlikle böyle insanlara inanmayın insanlar ne kadar da vicdansız biz o parayı kazanmak için aylarımızı verelim siz böyle yapın

Yorumlar(7)

14 Aralık 2024 23:08

O kadar olumsuz yorum yap ve sonrası arasınlar, yalvarsınlar 5 yıldızla değiştir. Şaşırdık mı hayır.

12 Aralık 2024 13:16

Olumlu yorumlar kesin yazdığınız gibidir. Firma ve çalışanları yani bizim denk geldiklerimiz tam bir fi yaş ko. Ki tanıdık olacaklar bir de. Tanıdık tanıdığı öpermiş zaten. En büyük hata bizde. Tanıdıkla muhatap olmamak gerek. Neyse Allah a havale ettim.

12 Aralık 2024 12:43

Geçmiş olsun. Çok rahat insanlar vicdan var mı od a muamma 🤣 Benim ürünler geldiğin de reza let ti. Umurlarında değil. Çoluk çocuk kimin boğazından geçtiyse param hepsinden cıksın

İstikbal Yetkililerine Sesleniyorum Lütfen Dikkate Alınız

24 Ağustos 2024 13:45297

"Teşekkür ediyorum"

11 Eylül 2024 01:49142

Tamamen pişmanlık. Kesinlikle sözlü olarak söyledikleri şeylerin tam tersini yapıyorlar. 2 yıl önce almış olduğumuz eşya...

Doğrucan Mobilya Eksik Ürün Hatalı Kurulum Ve Kötü Malzeme

Doğrucan MobilyaEksik Ürün Hatalı Kurulum Ve Kötü Malzeme

Tuçe
Doğrucan Mobilya Tam Bir Fiyasko!

Doğrucan MobilyaTam Bir Fiyasko!

Vildan