02 Nisan 2024 18:12

Yıllardır defalarca Piaggio grubu motosikletler Vespa‘nın bir çok modeli sahibi oldum 2021 Mart ayı çıkışlı 300 Gts Vespa motosiklete de hala sahibim motorumu aldığım günden itibaren gaz yememesi sürekli tek leyerek çalışması stop etmesinden dolayı yetkili servise müracaatta bulundum servis inceleme yaptıktan sonra motorumdaki Samandıra‘nın bozuk olduğunu zaten bir çok modelde bu problemin yaşandığını söyleyerek bu parçanın değişeceğini söyledi ama parçanın gelmesi takılması uzun süre aldı yazın kullandığım için bir yaz dönemine bu parçayı beklemekle boşa geçti geçirdim ve sonunda parça geldi takıldı fakat motorumla tekrar bu problem devam etmeye başladı.

Bu sefer servise tekrar müracaatta bulundum servis demek ki Samandıra’dan değil elektronik beyinden bu arıza diyerek bu sefer beynin değişeceğini söylediler yaklaşık 60 gün civarında tekrar bir parça bekledim yalvararak lütfen diyerek parçayı lütfen getirin diyerek çok mağdur olduğumu anlatarak derdimi derdime bir çözüm bulunmasını istedim günler sonra bu elektronik beyin denilen parça da geldi o da takıldı tekrar motorun bana teslim ettiler ben yine bir yaz motoruna binemedim daha sonra motor yine aynı arızayı yaptı bir teste çıktım. İstanbul’dan Silivri güzergahına yine yolda kaldım her zamanki gibi tekrar servise geldiğimde dediler ki arıza beyinden de değilmiş deponun değişmesi lazım dediler şimdi bunu okuyan yetkili gülüyor olabilir ama gerçekten durum bu kadar komik sonra motorun deposunu da değiştirdiler ve kışın motoru garaja kitledim. Şu günlerde havalar güzel diye eşimle beraber motorla bir tur atalım dedik ve yine her zamanki gibi yolda kaldık.

Motoru dördüncü kere aynı arızadan servise çekici ile getirip bıraktım arkadaşlarımızın arasında adım söylenince artık Vespa'sı çalışmayan mı diye alay konusu oldum beni her gören eşim dostum Vespa motosiklete düşkünlüğünü bildikleri için ya hâlâ iki senedir çözülemedi mi bu diyerek benimle gerçekten dalga geçmekte maddi ve manevi olarak mağdur oldum yani.

Bugün eşime hadi motosikletle gezelim desem motorum çalışıyor vaziyette olsa inanır mısınız binmez çünkü nasıl olsa yolda kalacağız diyor. Doğan grubu sayın yetkilileri mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Motorun değiştirilmesini istiyorum çünkü motordan soğudum şöyle de düşünebilirsiniz ben bu motosikleti yarın öbürsü gün satmaya kalksam bunu servis kayıtlarına giren alıcı ben bu motoru nasıl alayım değişmeyen parçası kalmamış der artık satılmaz bu yüzden mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

02 Nisan 2024 19:26

Yazımda eksik bir şey var yazmayı unuttuğum çünkü artık sinirlerim gerildi bu durumla alakalı Motosikletim canım vespa m sadece 3200km de. Elimde ayrıca tüm servis yazışmaları sürecin durumu elimde belgelidir.

03 Nisan 2024 15:30

Benzin şamandırası dediğim parça komple benzin pompasıdır yanlış terim yazmak istemem doğru anlaşılması açısından

09 Mayıs 2024 12:10

2 Nisan 2024 tarihinde yetkili servise bıraktım Vespa motorum yaklaşık bir ay sonra 6 Mayıs 2024 günü bana teslim edildi servise giriş tarihini 16 Nisan olarak yazmışlar onu da anlamış değilim motor mu teslim aldığım zaman kilometresi 3385 idi daha sonra 3-5 km uzaklıkta olan garajıma motosikletimi koydum ertesi gün teste çıktım 3462 km’de İstanbul’dan Gümüşyaka‘ya geldiğim kilometrede motosikletim tekrar aynı arızayı yaptı Trend Motor yetkililerini aradım bana Gümüşyaka‘ya  çekici gönderdiler eşimle yaklaşık 5 saat yol kenarında kaldık çok üzgünüz çok yorulduk, motosikletin bu sefer başka bir yetkili servise ulaştırıldı Maslak’ta, alındığı günden itibaren arızalar yapan beşinci kere çekici ile servise ulaştırılan bir motor sahibiyim çok üzgünüm çok mağdurum bütün psikolojim altüst olmuş durumda alındıktan sonra sürekli bir motosikletin servislerde olması tamir edilmesi o parçasının bu parçasının değiştirilmesi nasıl bir durum bunu sayın yetkililere sormak istiyorum  motosiklet’im 2021 yılı mart ayı çıkışlı 2023 Mart ayında da garantisi doldu ama hala bir çözüm bulunamadı sıfır bir motosiklet alıyorsunuz 3000 km civarına geliyorsunuz ve her zaman servislerde o parçayı bu parçayı bekliyorsunuz gönül rahatlığıyla güvenip motorunuza bilemiyorsunuz düşünün bir motosiklet iniz var ve yola çıktığınız zaman nerede kalacağınızı kestiremiyorsunuz en kısa sürede sayın yetkilileri gereğinin yapmasını saygılarımla rica ediyorum lütfen bu mağduriyetime bir çözüm bulun

09 Mayıs 2024 12:23

Bu arada sayın yetkililere özellikle P** Hanım ve B*** beye çok teşekkür ederim inanıyorum ki onlarda bizler kadar üzgünler.

10 Mayıs 2024 11:18

10 Mayıs 2024 11:53

Bugün trend motor yetkilileri tarafından arandım değiştirdikleri arızalı olan parçayı tekrar değiştirmeleri gerektiğini söylediler ve benden parçanın parasını talep ettiler buradan sayın motosikletlerden Sorumlu Genel müdür E** a** Bey’e sesleniyorum Çin malı motor alsam inanır mısınız daha mutlu olurdum aldığım günden beri beş kere çekici ile yollarda kalıp servisinize ulaştırdım motorun değiştirmedik parçasını bırakmadınız şimdi de benden değiştirdiğiniz parçaların tekrar değiştirilmesi gerektiğini ve parasını talep ediyorsunuz etik midirinsafınıza bırakıyorum

21 Haziran 2025 10:32
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 22:40
Ege sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 16:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil