Rayiç Bedel Anlaşmazlığı Ve İlgisizlik

11 Aralık 2024 16:272.409

Rayiç bedel anlaşmazlığı
Nisan 2024 yılında aracıma Doğa Sigorta'dan genişletilmiş kasko yaptırdım. Aracımın çarpışma, pert gibi durumlarda rayiç bedel üzerinden anlaşma yaptık. Aracımla 19.12.2024 tarihinde kaza yaptık ve sağ taraf cam airbag açıldı.
Aracımız inceleme sonucu perte çıktı, aracımızın rayiç bedelinin çok altında WhatsApp'tan bir anlaşma teklif edildi. Asla aranıp bilgi aktarılmıyor. 3 kere kesinlikle bu fiyatı kabul etmeyeceğimi beyan etmeme rağmen asla geri dönüş almadım. Aracın pert hali zaten teklif edilen fiyat, peki benim burada kasko yaptırmamın ne mantığı var? Benim zararımı karşılamıyorsa neden kasko yaptırıp para ödedim? Bu kadar ilgisiz bir firma ile daha önce hiç çalışmadım.
Kendilerine yeterince iyi niyetli yaklaşmama rağmen karşı taraftan aynı özveriyi göremedik. Paramla rezil ediliyorum. Kendilerine bundan sonraki süreçte yasal yollarda muamele edeceğim. Bu Doğa Sigorta ile çalışmak isteyenler tekrar tekrar düşünsün, paranızla rezil olmaya.

18 Ocak 2025 15:12

Doga sigorta sondaj firması geciken ödeme ve satış Kasım 12.11 2024 tarihinde kaza yaptım Aracım perte çıktı Doga sigorta tarafından aracımın rayiç bedel üzerinden kaskolanmasına rağmen aracıma piyasa değerinin çok çok altında fiyat verildi 3 kere teklifi red etmeme rağmen bir değişiklik olmadı yasal haklarım saklı kalması ibaresi ile araca verilen teklifi kabul ettim aracımı otopert adlı bir firmaya acık artırma ile sattılar bu firma benden evrakları istedi Yaklaşık 1 ay önce evrakları gönderdim Ocak 07.01 de kasko aracımın parasını yatırdı ama hala sattıkları firmadan bir gelişme yok aradığımda satış firması parayı yatırmadı bugün yarın oyalanıyorum defalarca doga sigorta ile Görüşmeme şikayet yazmama rağmen mağduriyetim 2 buçuk aydır giderilmedi Ben aracı firma ile muhatap olmak zorunda değilim benim kaskom doga sigorta kendileri mağdur ettiği yetmedi bir de aracı firma tarafından mağdur ediliyorum 2 aydır kullanmadığım aracın trafik sigortasını ödüyorum maddi manevi mağdur ediliyorum bu kadar ilgisiz bu kadar müşterisine kaskoyu satarken vaatler sunan fakat hiç birine riayet etmeyen firma nasıl hala sigorta firması olarak çalışıyor anlamıyorum Mağduriyetime şikayeti görünce aranıp şuraya yazalım burayı arayalım deyip geçiştiren temsildi değil firmanın en yetkili kişileri ile muhatap olmak istiyorum Yeter artık insanların paraları alıp bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok Aklı olan bu firmayı kullanıp parasıyla rezil olmaz

11 Aralık 2024 16:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

11 Aralık 2024 17:28

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

21 Aralık 2024 18:37

Şikayetim üzerine arandım arayan hanımefendi ilgili idi fakat rayiç bedel üzerinden ödeme yapmıyorlar kasko yapılırken evrakta rayiç bedel üzerinden anlaşma yapıyorlar ama asla riayet etmiyorlar ikame araç talep ettim 20 gün sonra arandım ilgisiz ve asla sözleşmeye riayet etmeyen bir firma bir daha asla tercih etmeyeceğim ve gerekli yerlere başvuracağım

26 Aralık 2024 14:23

28 Ocak 2025 16:13

Hasarlı İkame Araç Ve Düşük Pert Teklifi Mağduriyeti

Erkan
30 Aralık 2024 22:143.386

Ocak 2024 yılında Doğa Sigorta'dan genişletilmiş kasko yaptırdım. 06.12.2024 tarihinde kaza yaptım. 27.12.20204 tarihind...

1 Destek

Kasko Sigortası Mağduriyeti: Araç Değeri Düşük Teklif Ve Bilgi Eksikliği

Sedanur
19 Haziran 2025 17:521.193

02/06/2025 tarihinde zincirleme trafik kazası yaşadık arabamıza arkadan çarpan kişi %100 kusurlu çıktı. Aracımızı çekici...

Pert Bedeli Mağduriyeti: Doğa Sigorta'nın Yanıltıcı Teklifi

Cansu
21 Şubat 2025 21:022.814

Doğa Sigorta adlı firmadan kasko yaptırdım. Yaptığımız kaza sonucu araç perte ayrıldı. Aracın hurdası ihalede 348.600 TL...

Pert Bedeli Mağduriyeti: Doğa Sigorta'nın Yanıltıcı Teklifi

Tümünü Gör
Doğa Sigorta Bu Haksızlık Değil De Nedir?

Doğa Sigorta BuHaksızlık Değil De Nedir?

Sefa

Ramazan
Doğa Sigorta 5 Aydır Ödememi Yapmıyor

Doğa Sigorta 5Aydır Ödememi Yapmıyor

Bahar
Doğa Sigorta Sürekli Oyalıyor!

Doğa SigortaSürekli Oyalıyor!

Cengiz