Canan sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Tarık Çavuşoğlu Botox Memnuniyetsizliği

09 Aralık 2023 14:20

8 Kasım'da ilk botox uygulamamız için arkadaşım ile tercih ettiğimiz klinikte memnuniyetsizliklerimizle ayrıldığımız asistan tarafından kötü muamele gördüğümüz bir hayal kırıklığı yaşadık. Asistanın bilgilendirmesi, uygulamanın 4 günde ufak ufak tam oturacağı ve 14 günü bulacağı şeklindeydi. Ancak 14 gün sonra oluşabilecek olumsuzluklara müdahale edemeyeceklerini belirtmedi. Aksine, kaş kalkması gibi bir durum olduğunda doktorumuzun hemen müdahale edeceği söylendi. Baby botoxun az geleceği belirtilerek bizden 3600 TL ödeme alındı ve kalkık bir kaş, kaş arasında geçmeyen kırışıklık ve arkadaşımın göz kenarındaki kırışıklıklarla ayrıldık. 14 gün sonrasında arayıp randevu talebinde bulunduğumda kaşımın kalktığını söyledim ve doktorun yurt dışında olduğunu, 8'i gibi döneceğini öğrendim. Randevu verirken bana herhangi bir müdahale yapılamayacağı, uygulamanın üzerinden bir ay geçmek üzere olduğu söylenmedi. Müdahale edilip düzeleceğini düşünerek kliniğe geldik. Ancak Tarık Bey nazikçe bir şey yapamayacağını, vücudun tepki vereceğini, canlı bakışın güzel olduğunu söyledi ama 'Geldiniz madem yapalım' diyerek beni ikilemde bıraktı ve hiçbir uygulama yapmadan, asistanın 'Siz nasıl düşünürseniz o şekilde' diyerek umursamaz tavrı ve kapıyı arkamızdan saygısızca çarpmasıyla tam bir fiyaskoyla, ilk tercihimizi yanlış değerlendirmenin üzüntüsüyle ayrıldık. Çok nadir de olsa böyle bir durumla karşılaşılma ihtimali bulunduğu için kesinlikle kontrol randevusu olmalı. Biz mağdur olduk.

04 Ocak 2024 11:36

8 kasımda Tarık Çavuşoğlu'na yaptırmış olduğum botox un etkisi tamamen geçti verdiğim para resmen çöp. 3 ay sonra gel dediler ama 2 ay bile etkisi sürmedi. Hadi benim kaslarım güçlü arkadaşım benden 10 yaş küçük onun botox da şu an tamamen etkisiz nasıl bir hata ettik gerçekten sorguluyorum kendimi. Artı umursamazlık devlet hastanesinden hizmet almadım 3.600 TL para verdim

Canan
Canan
04 Ocak 2024 11:33

10 kasımda Tarık Çavuşoğlu'na yaptırmış olduğum botox un etkisi tamamen geçti verdiğim para resmen çöp. 3 ay sonra gel dediler ama 2 ay bile etkisi sürmedi. Hadi benim kaslarım güçlü arkadaşım benden 10 yaş küçük onun botox da şu an tamamen etkisiz nasıl bir hata ettik gerçekten sorguluyorum kendimi. Artı umursamazlık devlet hastanesinden hizmet almadım 3.600 TL para verdim.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Balta Health & Beauty Kobay Olarak Kullanıldım Üstüne Deney İçin Sponsor Gibi Para Verdim

06 Aralık 2023 12:17

Dr. Ersin Işılar Kötü Botoks Deneyimim

24 Temmuz 2023 11:59
Dr. Ersin Işılar Kötü Botoks Deneyimim
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 17:56