Diyanet İşleri Başkanlığı Ülker Camii Hafızının Çocuklara Davranışı

19 Ağustos 2024 22:12

Eyüp akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Ülker camii'nde görev yapan ş** hoca, çocuklarımıza 2023 yılının yaz aylarında kuran kursu verdiği için mutlulukla oğullarımı kursa gönderdim.

Ancak, çocuklar camide koşup oynadıkları için yaramazlık yaptıklarında, çocukların ayaklarının altına oklava ile vurması beni çok sinirlendirdi ve çocuklarımı yaz boyunca bir daha kursa göndermedim.

Bu sene başka bir hoca ders verdi ve Allah razı olsun, çocuklar seve seve camiye gitti, derslere katılım sağladı. Fakat çocuklarımla sohbet ederken, bana kurs bittiği için ş** beyefendi'nin 'iyi ki kurs bitti, sizden kurtuldum' gibi sözler söylemesi beni derinden üzdü.

Eğer hocalarımız böyle yaparsa, çocuklar nasıl camiye namaz kılmaya ve kuran kursuna gider? Kendisinin tarafımdan değil, sizler aracılığıyla uyarı almasını isterim. Gereğini arz ederim.

Ankara Batıkent Kuran Kursunda Güvenlik Sorunları

02 Ağustos 2024 12:59

25 Temmuz 2023 14:40

11 Ağustos 2023 18:58

Diyanet İşleri Başkanlığı Bağcılar Cami Caddesi Seyid Çavuş Cami 4 -6 Yaş Kursu Hoca Sorumsuz

26 Temmuz 2023 19:27

02 Temmuz 2023 18:53