Leyla
22 Aralık 2023 21:50

22.12.2023 tarihinde öğlen saatinde yaptığım rezervasyonda 3 kişilik rezervasyon yaptırdım. Bana, '3 kişilik yerimiz yok, sizi 4 kişi olarak yazıp 4 kişi ödemesi almamız gerekiyor.' dediler. Ben de, '3 kişi gelip 4 kişi ödemek zorunda değilim, eğer var ise 3 kişilik yer ayarlayın lütfen.' dedim. İki dakika sonra işletmenin sahibi bana, '7:30'da burada olursanız sevinirim. En azından güzel bir yerde oturursunuz.' dedi. Biz 8'de orada olacağımızı ve biraz trafik olduğunu belirttik. Ve tam 8'de oradaydık, ancak bize kuytu bir yer verildi. Ben güzel bir yer ve özellikle cam kenarı istediğimi belirtmeme rağmen, 'Neye göre bu masayı ayırdınız? Bizim bilgimiz yok, kimle konuştuysanız o bize böyle söyledi.' diyorlar ve '3 kişilik yerimiz yok, 4 kişilik ücret sizden almak zorundayız.' diyorlar. Bu ne demek? Biz parayı sokaktan mı topluyoruz? Cam kenarları boş olduğu halde neden bizi oraya almıyorsunuz?' diyorum. 'Fiyat farkı var.' denildi. 'Tamam, farkı verelim. Normal fiyat toplam 3 kişi için 3 bin vereceksek cam kenarına ne kadar ister ki?' diye düşünmeden 'Olur.' dedim. Bana cam kenarı fiyatı 18-20 bin TL dediler. 'Neden, kim sahne alıyor burada?' diyorum. 'Kimse sahne almıyor.' dediler. 'E bu neyin fiyatı? Dansöz ve darbuka şov için ne münasebet bu fiyat? Lütfen burası teftiş edilsin.' Bahçeşehir'den gidiş dönüş 1500 TL taksi parası ödedim. Hiçbirinizin beni ve bizi mağdur etmeye hakkınız yok! Hakkımı helal etmiyorum size! Ne üslubunuz ne işletmeniz ne de ortada olmayan muhataplarınızdan dolayı bu sözlerimin bin kat fazlasını hak ediyorsunuz ama değmez. Bir daha oraya adım dahi atmam, attırmam. Bu arada, numarayı açık bir şekilde paylaşıyorum çünkü kendi işletme numaraları ve özel bir numara değil. En azından orayı karalamak adına böyle bir paylaşım yapmadığımı görsün herkes.

profile profile

Divane Cihangir Meyhanesi Sahibi 3 Kızı Dövdü