Garanti Kapsamında Tutarsızlık Ve Mağduriyet

Garanti Kapsamında Tutarsızlık Ve Mağduriyet
26 Ekim 2024 12:01

Nisan 2023 yılında almış olduğum ürünü, Ekim 2024'te buhar vermemeye başladı. Daha sonrasında firma ile görüştüm ve ürünü kendilerine göndermemi talep ettiler. Üstelik gönderirken kargo ücreti ödedim. Bugün arandım ve başlıkların üç ay garantisi olduğunu, iki yıllık garantinin başlıklarda geçerliliğinin olmadığını, bunun için 200 TL karşılığında ürünün başlığını değiştireceklerini ilettiler.
Anlamadığım tek şey, 2 yıl garantisi olan ürün nasıl oluyor da başlığı üç ay garanti kapsamına giriyor? Oysaki Nisan ayında bir arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşamıştı ve ürünü alalı 1 yıl olmuştu. Onun parça değişimini ücretsiz olarak gerçekleştirdiler. Altı ayda bir prosedürleri mi değiştiriyorlar? Sattıkları ürünlerin garantisi konusunda neden insanları mağdur ediyorlar?

28 Ekim 2024 09:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
garanti-kapsaminda-tutarsizlik-ve-magduriyet-1.jpg

Merhaba yaşadığınız sorun için üzgünüz detaylı bilgiler servisimiz tarafından sizlere aktarıldı. Garanti belgesinin içeriğini inceleyebilirsiniz. İyi günler.

Yasemin
Yasemin
30 Ekim 2024 18:38

Merhaba ben ürünü aldığımda yollamış olduğunuz garanti belgesinde asla böyle bir ibare bulunmamaktadır. Garanti belgelerinizi yenilemişsiniz sanırım ama ben bu işin peşini bırakmayacağım 200 TL sinde asla değilim ama sattığınız ürünü zaten sadece kışları kullanıyoruz yazın alıp kışın kullansak garantisi bitmiş olacak!

03 Mart 2025 15:40
Nexus Nebülizatör Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Haziran 2024 14:21

16 Nisan 2025 21:10
Buhar Sorunu Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Barış sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 13:54