Hande sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 08:49

Dilan Polat Ordu şubesinden 8 seanslık tüm vücut lazer paketi aldım keşke almaz olsaydım. Hem harcadığım vakite hem de ödediğim paraya yazık. Şöyle ki artık tamamen şansa bağlı hizmet alıyorsunuz. İşlemi uygulayan kişinin vicdanına kalmış durum. 5. Seansımdan sonra şikayetimi dile getirmiştim. Sonrasında şubeden arandım durumdan ötürü özür dilediler yapmış olduğum şikayet kaydını silmemi istediler bende kabul etmiştim. 6. Seansa gittiğimde ayrı bir ilgi hassasiyet vardı. Müşteri memnuniyeti için yaptıklarını düşündüğüme sevinmiştim fakat gördüm ki tek seferlik bir olay. Çünkü 7. Seansa gittiğimde aynı özensizlikte eksik yarım geçiştirilmiş bir hizmet aldım. Üstelik 17.45 olan seansıma 17.30'da giderek kişide 19.00 kalmadan erkenden çıkabilsin düşüncesiyle gitmiştim ama 25-30 dakika gibi bir süre içinde güya tüm vücut lazer yapıldı. Aşağıda paylaşacağım görsellerde 30 dakika kadar gibi sürelerde yapılan atış ile 60 dakika sürede yapılan atış sayısına bakabilirsiniz. 5. Seansta 30 dakika-76247 atış sayısı 6. Seans 60 dakika-158556 atış sayısı 7. Seans 30 dakika-10865 atış sayısı görsellerde tutarsızlıklar mevcut.

22 Ocak 2024 12:10
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Beylikdüzü Şubesi Randevu Sorunları

12 Ekim 2024 09:56
Dilan Polat Estetik Beylikdüzü Şubesi Randevu Sorunları
Lütfiye sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 23:03

Lazer Epilasyon Seanslarım Eksik Sayıldı Hak Kaybı Yaşadım

30 Haziran 10:37
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 10:47