Betül sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Hamilelik Nedeniyle Kullanılamayan Hizmetin İadesi Yapılmıyor!

10 Temmuz 2024 11:43

Dilan Polat Ataşehir şubesinden paket satın aldım fakat almış olduğum paket hizmetinden hamile olduğumu öğrendiğim için kullanamayacağımı arayıp belirttim. Kendileri de aradığımda size dönüş yapacağız dediler. Üstünden 7 ay geçti, ne bir kişi aradı iade süreciyle alakalı ne de bunca zamandır neden gelmiyorsunuz diye soran oldu. Sonrasında tekrar arayıp süreci sorduğumda iade yapamıyoruz diyorlar kayyum atandığı için. Ben alamayacağım hizmet için neden paramı geri alamıyorum? İademi istiyorum. Sonuçta özel bir durum dediğimde ise telefonları suratıma kapatıp defalarca aramama rağmen bir daha da açmıyorlar. Bu kadar ilgisiz ve bu kadar insanı mağdur eden bir hizmet sektörü görmedim. Doktorumun uygun görmediğini belirtiyorum, doktordan daha iyi bildiklerini ve sorun olmayacağını belirtiyorlar. İnsan sağlığı bu diyorum, sorun olmaz diyorlar.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:14
Dilan Polat Estetik Bir Paketin Ardından Gelen Mağduriyetim

12 Aralık 2023 16:01
Dilan Polat Ataşehir Şubesinin Sorumsuzluğu
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Epilasyon Paketim Mağduriyetle Sonuçlandı, Seanslarım Yandı

17 Temmuz 2025 18:37