Dilan Polat App Paketimi İptal Etmiyor

Dilan Polat App Paketimi İptal Etmiyor
17 Ekim 2023 12:54

Dilan Polat app üzerinden 2 ay önce Dilan Polat'ın yaptığı tüm şubelerinde geçerli olan kampanyasından dipowhite (beyazlatma) 4 seans işlemi satın aldım. Randevu için Dilan Polat Kayseri şubesi aradıklarında bana 1.5 ay sonraya randevu verdiler. Ben de sağlıkçı olduğum için nöbet listemin belli olmadığını onlara dönüş yapacağımı söyledim. Daha sonra arayıp randevu aldığımda önce saat 12 dediler, sonra aradılar 2'ye çektiler, sonra 5 dediler, sonra 4 dediler. Ben açıkçası bu tutumlarından dolayı iptal etmek istedim. Paketimi daha sonrasında ‪+905*******48‬ numaraya iptal etmek istediğimi söylediğimde bana iptal iade süresinin 14 gün içinde olması gerektiğini geçtiğini söylediler. Benim şikayetçi olduğum konu şudur: Ben bu paketi satın alırken iade/iptal süresi 14 gündür diye bir ibare bulunmuyordu ve bu satın aldığımız normal bir kıyafet şu bu olmadığı için ben bunu bilmiyorum ve şu an mağduriyet yaşıyorum. Paramın iade edilmesini acilen talep ediyorum. CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de yazacağım. Paketi satın alırken ki uyarıları da fotoğraf olarak ekleyeceğim.

21 Ekim 2023 00:41
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 20:00
Bakırköy Dilan Polat Lazer Paketini İptal Etmiyor!
Bakırköy Dilan Polat Lazer Paketini İptal Etmiyor!
Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 17:37
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Dipowhite İşleminde Ürün Eksikliği Ve Ücret İadesi Sorunu

17 Eylül 2024 18:53