08 Mayıs 2024 16:13

Hasanpaşa Mah Arzu sk üzerinde (Kadıköy/İstanbul) Dilan Cömertler güzellik salonunda yüzüme plazma pen yaptırdım. Sözlü beyanında ve sosyal medya hesaplarında 20 günde tamamen iyileştiğini belirtiyor. (ekran görüntülerini paylaşacağım). İyileşmeyi geçtim bugün tam 24 gün oldu yüzüm harita gibi yaptıkları plazma pen işleminin bütün izleri duruyor. Birkaç ay içinde geçip geçmeyeceği dahi belli değil... Yüzüm lekelendi ve hassaslaştı bundan dolayı şu an istesende hiçbir şey yapamıyorsun. Dışarı çıktığımda utanıyorum gören ne oldu yüzüne diyor. Bu konuda uzman bir iki kişiye sordum yüzünü yakmışlar derinlemesine ve sık atış yapmışlar. Yüzünü ne hala getirmişler nasıl kırmışlar. Şimdi aynaya bakamıyorum. Çok kötü durumdayım çok.😭😭😭... Anlayın artık pişmanlığı.😭😭😭kantaron yağı ve güneş kremi kullanmamı söylediler. 2 hafta sonra lekelenme olduğunu bir şeylerin ters gittiğini kantaron yağını kullanmayı bırakıp Fito krem kullanmamı söylediler. İlk günden beri söylenenin dışında hiçbir şey yapmadım. Bırakın dışarı çıkmayı ilk hafta odamdan dahi çıkmadım telefon yok ışık yok ona rağmen böyleyim. 24 gündü oldu işlem yapılalı ne Tadım var ne tuzum. Gündüz dışarı bile çıkamıyorum zorunlu kalmadıkça... O derece korkuyorum😭😭😭...

02 Nisan 2025 16:12

Geçti mi diye soran arkadaşlara küçük bir açıklama: öncelikle fotolarda cildimin birkaç ay sonraki halini görüyorsunuz. Çok kötü durumdaydı. Ancak her kullandığım ürün ile biraz daha açıldı lekeler biraz daha iyileşme sağladı. İlk 4-6 ay çok uğraştım gerçekten... Yavaş yavaş cildim toparlanmaya başlayınca artık eskisi kadar uğraşmaktan sıkıldım. Son olarak leke giderici ve açıcı kremler kullanmayı bıraktım çünkü ne yaptıysam tam anlamıyla sağlıklı cildime kavuşamadım. Kremler ve diğer şeyleri kullanmayı bıraktığımda gidip 3 seans mezoterapi (Paris ışıltısı) yaptırdım. Cildim biraz daha açıldı... Şu an belli olmayacak düzeyde öyle çok rahatsız edici olamayacak şekilde izler mevcut. Yanak ve burun bölgesi neredeyse geçti alın bölgesinde biraz kızarıklık şekilde izler mevcut... Şu an sadece c vitamini ve güneş kremi kullanıyorum. Yani sonuç olarak fotoğraftaki halime nazaran o kötü görünüm kalmadı gibi bir şey... Hem kullanmış olduğum ürünler hem de yaptırdığım Paris ışıltısı ve üzerinden zamanın geçmesinden dolayı bayağı toparlandı diyebilirim... Ben Instagram'daki paylaşımlarına kandım yaptırdığıma bin pişman oldum. Arkadaşlar size kesinlikle yaptırmayın.  Daha sağlıklı ve yakmadan yapılan işlemler tercih edilmeli Dermapen, mezoterapiler, vitaminler gibi şahsi fikrim bu yönde... Not: 24 Temmuz 2024 Atv akşam haberi yayın akışına bakarsanız... 19 uncu dakika 30 saniye... Yaptırdığım yer ile haber yapıldı... Bir umut yaptırıyorsunuz güveniyorsunuz hiç öyle olmuyor. Geçecek geçecek diyerektende zaman kazınıp geciştiriyorlar...  O zaman için işlem tek seans ücreti 5.500 TL yol dahil 10 bin tl'ye maliyet olmuştu. 20 bin tl'de ben şu anki halime gelmek için harcadımm. Parasından değil ama süreç gerçekten çok can sıkıcıydı

Yorumlar (6)

Rıdvan
Rıdvan

İyi akşamlar Mehmet bey bende aynı durumdayım son durumunuz nedir

Ali
Ali

Hocam son durum nasıl düzeldi mi var mı gelişme düzeldiyse nasıl düzeltiniz hocam.

Gamze
Gamze

Bende aynı durumdayım sizin geçti mi lekeleriniz

Ata
Ata

Bende orada plazma pen yaptım ve yüzüm hepsi leke kaldı

Keşke yaptırmasaydınızz. Yaptırmaya değmemekle birlikte bir de açılması için uğraşıyorsun kaç ay. Kendini yenileyen ve onaran bir cilt yapısına sahipseniz daha çabuk geçer. Tam bir iyileşme olmadı ama bayağı açıldı kullandıklarım ve son 2 aydır yaptırdığımm mezoterapi yöntemi ile dahada açıldı.

Nilüfer
Nilüfer

Aynı şekilde bende vereceğim mahkemeye

17 Haziran 2024 12:09

Nama Clinic (Kalamış) Göz Kapağı Plazma Uygulaması