Burak sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Görüntü Var Fakat Ses Yok

16 Ocak 2024 20:16

Digiturk görüntü var fakat ses yok Televizyonda bir sorunda yok. Müşteri hizmetleri bir çözüm bulamadı ve teknik servise yönlendirmek istediğinde teknik servis için bende 350 TL isteniyor ama benim cihazım durduk yere ses gitti. Servis geldi. Cihazı düzeltti ve gitti diyelim 45 gün sonra tekrar aynı sebeple bozuldu gene para vereceğimi söylüyorlar. Ve ben 4-5 aylık kullanıcıyım. Hiçbir şekilde kullanıcı dostu değil. Kendi cihazları bozuk tamiri bunun için benden para istiyorlar.

Burak
Burak
19 Ocak 2024 23:58

Digiturk gelip uyduyu değişti fakat 350TL ücret faturaya yansıttılar kendi hataları olmasına rağmen 350TL fatura yansıtıldı. Eğer iade olmazsa evdeki 2 Digiturk üyeliğimi de iptal edeceğim.

Yaser
Yaser

Bende hepsi var ama birtek HDMI edid sürümü yok oda otomatiğe bağlı kalmış nasıl çözerim onu 1.4 e getirsem çözcemde HDMI edid sürümü açılmıyor

Onur
Onur

Smart veya Android TV lerin güncelleme sonrası, televizyona bağlanan Digiturk receiver gibi cihazlarda HDMI sorunu çıkar. Bunu kimse bilmez. Bu sorunu çözmek için, televizyonun menü'sünden ayarlar-cihaz tercihleri-girişler-HDMI kontrolü açık-cihazı otomatik kapat acık-TV yi otomatik aç açık-HDMI edıd sürümü ne gidip edid 1.4 yaparsan sorun çözülecektir. 2.0 ve 2.1 HDMI kablo piyasada yok. O yüzden 1.4 e düşürmek lazım. Veya bulabilirsen 1.4 ten yüksek HDMI kablo bul. Muhtemelen otomatik olarak ayarlı gözüktüğünden sorun çıkıyor. Bu ayarları TV nin menüsünden yap. Receiver ayarlarına dokunma.

Ahmet
Ahmet

Teşekkürler. Digiturk sitesinde sadece kabloyu sök çıkar diyor .

Sezer
Sezer

HDMI edid 1.4te görüntü kalitesi çok düşüyor

İsmail
09 Ocak 2024 11:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 18:56

29 Ekim 2023 16:21