Emre sonuçtan hiç memnun değil

Didem Özkan 4D Kaş Tasarımı ve Güzellik Merkezi Kaş Tasarımı Epilasyon Açıklamayı Okuyun

08 Kasım 2023 19:07

Kaş tasarımı ve 5 bölge epilasyon paketi satın aldım işlemler yapıldı. Yaklaşık 1 yıl sürdü kaş tasarımı yapıldı 1 yıl bile dayanmadı eski haline döndü sorun epilasyon cihazı hiçbir faydasını görmedim 2 kişi gittik oda aynı sorunları yaşadı epilasyon yapılan bölgelerden zamanla daha çok kıl çıkmaya başladı. Azalma kesinlikle yok boşuna 1 yıl gidip geldik parasını geçtim onca yola üzülüyorum reklamlara fazla inanma evrakta paylaştım

13 Kasım 2023 20:30

Bu sadece bir bölge ense bölgesi 10. Seans işlem yapıldı 1 yıl olmadan geldiği durum görselde

Didem

Emre bey merhaba. Didem özkan ben sıklıkla gelen geribildirimleri bizzat kontrol etmeye çalışıyorum lakin bir süredir yoğunluk sebebiyle ancak ilgilenebildim. Buradan sizin detaylı iletişim bilginize ulaşamıyorum programdan da maalesef soy isim ya da iletişim no görünmediği için kaydınızı bulamadım veya benim teknoloji uzaklığımdan olabilir sizde rica bana Instagram @didem. Özkan hesabında direk yazar mısınız. Bu tip geri bildirimler benim için çok önemli süreçle bizzat ilgileniyor olacağım. Her koşulda yinede bu iletişim beni. Daha iyi hizmet vermeyi güçlendirmek adına mutlu etti. Sizden kısa sürede dönüş bekliyorum sevgiler

Didem

Emre bey selamlar, eğer böyle bir şikayetiniz söz konusu ise doğrudan bize ulaşabilirsiniz. Bize ulaştığınız takdirde biz zaten her zaman sürecin takipçisi oluyor ve çözüme kavuşturuyoruz. İsim soy isim gibi bilgilerinizi vermediğinizden bizler size ulaşamıyoruz, sizden dönüş bekliyoruz. Teşekkürler

Didem

Emre bey, aksaklık için kusura bakmayın. Öncelikle epilasyon uygulamamızdan yararlanan ve faydasını gören binlerce danışanımız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ön görüşme yaparken size tüm bilgiler verilmektedir. Eğer ki bu kadar işe yaramadığını ifade ediyorsanız kontrol seansı için şubemizi ziyaret edebilir misiniz? Teşekkür ederim

Emre

İsim soy isim yok diyorsunuz ismimle mesaja başlanmış uygulama size bilgilerimizi veriyor kayıt formu paylaşmışım tarih t. C. Yapılan işlemler yazıyor sizde de aynı form vardır sanırım gerçi fatura fiş vs bir şeyde almadık oda ayrı neyse bir de biz geldik ama ekstra ücret talep ettiniz değişen ne olacak 10 seans yapamadığınız 4 seans yapacaksınız.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Kaş Tasarım Paketinde Hayal Kırıklığı Ve İade Talebi

11 Aralık 2024 14:56

14 Haziran 2024 06:42
Miya Güzellik Merkezi (Beylikdüzü) Hiç Memnun Kalmadım
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 18:25