Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Güzellik Merkezi Yanlış İşlem Ve Müşteri Kovma

Blue Diamond Güzellik Merkezi Yanlış İşlem Ve Müşteri Kovma
08 Haziran 2024 21:25

Erzincan Diamond Merkezi ile yüz lazeri için anlaşmıştım, 6 seans gittim. O da bir işe yaramadı, aksine tüylerim arttı. Ben de bitirmek istedim. Ödediğim ücretin kalan kısmıyla sözde lifting yaptılar ama akşama bile kalmadan kirpiklerimin kıvrıklığı gitti, inanın liftingle alakası bile yok. Ertesi gün gidip durumu anlattım, 'E ne oldu yani?' falan dediler. Arkadaşım da 'Lifting kalmamış' dedi. Müşteriler kirpiklerime bakmak için bana dönünce, bana 'Sen akşama tek gel' dedi. Vurgulayarak bizi kovdu resmen. Arkadaşım da 'Bir şey yapamıyorlar, insanları uğraştırıyorlar' dedi. Kadın da 'Sizi bir daha burada görmek istemiyorum' diye bağırdı, arkadaşım da 'Gelmeyiz' dedi. Biz inerken kadın kapıdan çıkıp bağırmaya başladı. Sonra peşimizden gelip üzerimize yürüdü. Kadını tutmasam arkadaşıma vuracaktı. Ben böyle bir saygısızlık görmedim. Sözde yönetici vasfında olan bir insan hiçbir müşteriye bu şekilde davranamaz. Bu yüzden herkes işletme açmamalı diyoruz. İçeriye geçmeden 10 dakika önce aşağıda bir kızla konuştuk, ona lazer ve cilt bakımı için parasını almışlar, kız memnun değilmiş, şimdi de 'Geri veremeyiz' diyorlarmış, sadece reklam yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye edilmez. Erzincan'daki insancıl güzellik merkezlerini tercih etmelisiniz.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Kirpik Uygulaması Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Ücret İadesi Süreci

03 Temmuz 2025 18:43
Kirpik Uygulaması Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Ücret İadesi Süreci

15 Ekim 2023 13:31
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 18:09

Randevu İptali Ve Deneyimsiz Personel Nedeniyle Hizmet Alamama