Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
18 Ağustos 2024 10:19

Sensör sürekli yanlış ölçtüğü için her yemek öncesi, her çok düşük gösterdiğinde her uyarısında parmak ölçümü ile teyit etmek zorunda kaldım. Üç gündür 180 olan değeri 110'larda, 90 olan değer 40'larda, hatta gece 113 olan değer ölçülemeyecek kadar düşük gösteriyor ve ben bunu üç gündür yaşıyorum. Ekipleri bana üç saatten bahsediyor. Bence elinizdeki tüm hatalı G7 sensörleri bizimle test ediyorsunuz. Bu tam altıncı sensör, zamanından önce çıkaracağım. Ve ne çözümünüz var ne araştırmanız; tam şu anda değeri 90 ama sensör ölçülemeyecek kadar düşük gösteriyor. İki aydır sekiz sensör aldım, altısı çöp. 20000 lira, bunun yarısı çöp; ayrıca sensör kullanıp kullanmadığım belli bile değil zira günde 20 defa parmak testi yapıyorum. Bu durum okulda olsa ne olacaktı? Bence kendinizi ve güvenilirliğinizi dibe gömdünüz. Elimdeki son sensörü deneyeceğim ve hem omnipodu hem de sensör kutularını tüm belgeler ile size geri iade edeceğim. Bir de bu uygulamanıza omnipod kullanmaya kalkacaktım; asla güvenip de sizinle bu yola çıkmam, kimse de çıkmamalı. En güzelini sona sakladım: Tüm bu sensör hatalarını hata olarak kabul etmiyor olmanız. Üç saat süren bir hata görmüyoruz. Cümleye bakın, ben üç gün süren hata yaşıyorum. Ve bunu G7 kullanmak isteyen herkes ile de paylaşacağım.

Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Seyda
07 Ocak 2024 16:45
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Artımed Medikal Artımed Temassız Ateş Ölçer Pişmanlığı

20 Eylül 2024 22:57
Murat sonuçtan çok memnun

Medsalus Dexcom G7 Sensör Arızası 7 Günde Ömrü Bitti

Murat
31 Ağustos 2024 07:50
"Sorunsuz bir şekilde değişim gerçekleştirildi teşekkür ediyorum ve sürenin bu denli uzun olmamasını diliyorum. Tekrar ürünü devamlı olarak kullanmaya başladım. İyi çalışmalar"
Medsalus Dexcom G7 Sensör Arızası 7 Günde Ömrü Bitti
medsalus-dexcom-g7-sensor-arizasi-7-gunde-omru-bitti-2.pdf
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Medsalus Dexcom G6 Şikayeti

Cengiz